FxPro MT5 már elérhető

2015 március 15-e London.Az FxPro bejelentette az FxPro MetaTrader5 elindítását. Az élő üzemmód március 16-ai, hétfői indulásával a MetaQuotes platformja lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy élvezzék az FxPro kivételes kereskedési feltételeit és sportszerű kereskedési gyakorlatát egy másik vezető kereskedő platformon is.

Tökéletes azoknak a kereskedőknek, akik piaci végrehajtást szeretnének, de még a MetaQuotes platformján szeretnének kereskedni. Az FxPro MT5 az elődje számos frissítését tartalmazza: több időkeretet, rajzoló eszközöket, vételi és eladási stop limitáras megbízásokat, grafikonos kereskedést és teljes piaci mélységet. Az algoritmikus kereskedőket teljes mértékben kielégítik az MT4-es platformok az integrált expert advisor fejlesztői környezettel.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így nyilatkozott:

“Az FxPro MT5 indítása már most nagy figyelmet keltett a kereskedők között és az ügyfélszolgálatunkat elöntötték az indítással kapcsolatos kérések. Örülünk a professzionális kereskedő platformflottánk újabb kiegészítésének, és továbbra is a legjobb forex kereskedést biztosítjuk az ügyfeleinknek.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak