FxPro elindította a forradalmi Expert Advisor kerekedői megoldást

2013 június 7 London. Vizsgálatok* kimutatták, hogy azok a kereskedők, akik használják az expert advisorokat (EAs) átlagosan 6-szor jobb kereskedési eredményeket érnek el, és a nyereségük jóval stabilabb, mint a manuálisan kereskedő kereskedők. Az FxPro Group Ltd (FxPro) a globális forex piac egy úttörő éllovasa bejelentette két innovatív algoritmikus termék indítását, amelyet a nyereség maximalizálására terveztek.

Az FxPro az egyetlen brókercég, amelyik teljesen összehangolta az érdekét az ügyfelek érdekével azáltal, hogy transzparens, kereskedés centrikus ügynökség modellt alkalmaz. A vállalat elkötelezettsége aziránt, hogy magas színvonalú szolgáltatást nyújtson a kutatásba és fejlesztésbe való jelentős befektetéssel vezetett el oda, hogy elindított egy automatikus, algoritmikus kereskedési megoldást, ami hosszú távú előnyöket biztosít az FxPro ügyfeleinek és partnereinek.

A kereskedők most hasznot húzhatnak az expert advisorok kereskedés javító előnyeiből:

Az FxPro Library egy nélkülözhetetlen expert advisor piac, ami lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy az FxPro saját fejlesztő csapata és független programozók által kifejlesztett készen álló, visszamért expert advisorokat töltsenek le. A kereskedők most több mint 40 előzetesen felépített, egyénre szabott expert advisorok közül választhatnak, de ez a szám exponenciálisan növekszik, mert a kereskedők és fejlesztők felfedezik ezt az érdekes megoldást.

Az FxPro Quant Strategy Builder egy felhasználóbarát eszköz, ami lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy a saját expert advisorokat fejlesszenek ki az MT4-es platformon mindenféle programozási ismeret nélkül, egyszerűen húzd és ejtsd módszer használatával.

Az FxPro jelenleg egy forradalmi tükör kereskedő platformot fejleszt ki, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy a vezető jelszolgáltatók ügyleteit átmásolja.

“Az FxPro hisz abban, hogy minden kereskedőnek képesnek kell lennie arra, hogy kihasználhassa az algoritmikus kereskedés előnyeit. Keményen dolgozunk azon, hogy egy felhasználóbarát eszközöket fejlesszünk ki, amelyek az ügyfeleket nagyobb kereskedési sikerekhez fogják hozzásegíteni azáltal, hogy eltávolítjuk az érzelmeket a kereskedési döntésekből és lehetővé tesszük a programnak, hogy több kereskedési lehetőséget fedezzen fel.” Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója

*Forrás: FxPro saját kutatási projekt 2012

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak