FxPro bővítette a termékkínálatát

2015 június 1-e London. A díjnyertes forex bróker az FxPro büszkén jelentette be, hogy kibővítette a termékkínálatát és számos Különbözeten alapuló Ügyletet (CFD-t), részvényt*, indexet, árucikket és energiahordozó határidős ügyletet vett fel a termékpalettájába. Speciálisan a bróker a francia, brit, német és amerikai piacokon jegyzett legnépszerűbb és legnagyobb likviditású részvényeket, új azonnali indexeket, mint a China 50 és USD index, fejlett energiahordozó és mezőgazdasági határidős ügyleteket ideértve a kakaót és kávét kínálhatja az ügyfeleknek, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy tovább diverzifikálják a kereskedési tevékenységüket, miközben élvezhetik az FxPro díjnyertes szolgáltatásait. Ezek az új termékekkel az FxPro MT4-es kereskedő platformon kereskedhetnek, amelyek 2015 június 1-től érhetők el.

A tőzsdei közvetítés nélkül dolgozó brókerként többszintű likviditást és fejlett végrehajtási technológiát kínálva az Fxpro mindig növekszik és javítja a szolgáltatásait. A brókercég azért vezette be ezeket a magas értékű termékeket, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek és a befektetési céloknak.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta ezt a fejlesztést:

“Minden új szolgáltatásunk mögött az az állandó igény rejlik, hogy biztonságosabb kereskedési feltételeket biztosítsunk az ügyfeleinknek. A különböző osztályú CFD termékek iránti megnövekedett igényt tapasztalva, ezzel az új termék kiegészítésekkel válaszoltunk azzal a céllal, hogy az ügyfeleknek biztosítsuk a lehetőséget, hogy kibővíthessék a kereskedési tevékenységüket, miközben élvezik a platformjaink és csúcsminőségű végrehajtás előnyeit.”
*A részvények csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhetők el.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak