FxPro ügyfelek iránti elkötelezettsége változatlan marad

2015 január 17-e London. Az FxPro Group szeretné megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönje a türelmét a csütörtöki svájci frankkal kapcsolatos piaci események vonatkozásában, és jelezze az elkötelezettségünket az ügyfelek irányában.

- Megtartjuk az ígéretünket és folytatjuk a negatív egyenleg elleni védelem alkalmazását minden lakossági kereskedő számlán. Csapatunk manuálisan korrigálja a platformokon maradt negatív egyenleggel rendelkező számlákat. Ennek a folyamatnak le kell záródnia.

- A tőkéje védve marad és teljesen el lesz választva az FxPro tőkéjétől, hogy a vállalat megfeleljen az egységes követelményeknek.

- Továbbá brókertől brókerig szolgáltatást is kínálunk azoknak, akik fel szeretnék venni a tőkéjüket más nehézségekkel küzdő brókerektől.

A csütörtöki események a teljes piac megrázkódtatását okozták, de mi gyorsan és higgadtan válaszoltunk erre. Szeretnénk tovább menni előre biztosítva Önnek a jobb eszközöket és szolgáltatásokat, valamint még jobb árakat és legprofesszionálisabb piaci feltételeket.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak