FxPro a Traders Fair rendezvényen

2018 június 30-a London. Az FxPro részt vett egyik legnagyobb globális pénzügyi rendezvényen a Traders Fair and Gala Night rendezvényen, amit Kuala Lumpurban, Malajziában rendeztek meg. Az internetes brókercég, az FxPro büszkén mutatta be az új és meglévő termékeit a lelkes, nagyszámú közönségnek.

A Traders Fairs and Gala Nights sorozatot Thaiföldön, Indonéziában, Malajziában, Fülöp-szigeteken és Szingapúrban rendezték meg, ahova az egész világból érkeztek kereskedők. A karizmatikus előadók számos oktató előadást tartottak a szeminárium termekben, de a szórakoztatás volt a fő program bűvészelőadással, szerencsejátékokkal, fantasztikus díjakkal, és élő zenei előadással.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Mivel exponenciálisan növekedünk világ szerte, ezért az FxPro nagy érdeklődést mutat a globális profil felépítésében. Az olyan nemzetközi pénzügyi rendezvények, mint a Traders Fair and Gala Night több mint 30000 kereskedőt és több mint 3000 pénzügyi vállalatot és brókert köt össze, és így magától értetődő, hogy az FxPro–nak nagyon hasznos ezeken a pénzügyi rendezvényeken kapcsolatot építeni a kereskedői világgal.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak