FxPro bejelenti a szűkebb különbözetek és mélyebb likviditás bevezetését

Az FxPro Financial Services Ltd (FxPro) egy vezető globális forex brókercég ma két fontos fejlesztést jelentett be: az ECN és az FxPro cTrader platformokat.

Az Integral-lal létesített új partnerség révén – kereskedési és likviditás összegyűjtő megoldások technológiájának és alkalmazásának szolgáltatása révén -az FxPro cTrader platformja most összegyűjti az árértékeket néhány legnagyobb globális pénzintézettől. Ez biztosítja az FxPro ügyfeleinek a mély likviditást, továbbá az FX piac interbanknál található árait, amikor nagy forgalmú ügyletet bonyolítanak le 10000 dollártól kezdve 500 millió dollárig.

Az FxPro-nak az Integrállal létesített partneri kapcsolata révén, valamint a legnagyobb globális intézményektől összegyűjtött árak lehetővé teszik a vállalatnak azt, hogy nagyon versenyképes különbözeteket kínáljon a cTrader platformon jelenleg elérhető 40 devizapáron kezdve egészen 0 pip-től a fő devizapárok esetében.

Továbbá az ügyletek összekapcsolása érdekében az FxPro szövetkezett a Traiana céggel, a vezető kereskedési ügyletet követő szolgáltatások biztosítójával, ami több mint 500 céget köt össze egy olyan megoldással, ami automatizálja a termékek teljes kereskedési életciklusát. A Traiana szolgáltatásait használva az ügyletek össze vannak kapcsolva és valós időben vannak az FxPro elsődleges brókerével, a Morgan Stanley International-lel vannak összerendezve. A Morgan Stanley International a globális trendformáló az elsődleges bróker piacon az elmúlt 25 évben.

Denis Sukhotin az FxPro igazgatója így kommentálta az eseményt:

“Az FxPro technológia átültetésével és a globális pénzügyi intézetekkel létesített kapcsolatunkkal egy páratlan likviditás készletet alakítottunk ki, amire nagyon büszkék vagyunk. A különbözetek csökkentése és a radikális engedmény programunk egy következő logikus lépés volt a sikereinknek az ügyfelekkel való megosztásában.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak