FxPro bejelenti 4 új eszköz elindítását

Az ügyfeleknek biztosított pénzügyi termékek bővülnek, így örömmel jelentjük be, hogy 2010 november 1-től 4 további pénzügyi termék lesz elérhető a kereskedő platformunkon:

  • USD/TRY
  • EUR/TRY
  • ARANY/EURO
  • EZÜST/EURO
‘Hiszünk abban, hogy ezek az új pénzügyi termékek lehetőséget biztosítanak jelenlegi és leendő ügyfeleinknek arra, hogy tovább diverzifikálják a kereskedő tevékenységüket és ezzel elérjék a befektetési céljaikat’ nyilatkozta Panayiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője.

Jól ismert tény, hogy mind az USD/TRY és az EUR/TRY népszerűsége növekedett, mivel több pénzügyi tranzakció történt Európa illetve az Egyesült Államok és Törökország között. A Törökország felé irányuló pénzügyi tranzakciók növekedése a fenti devizapárok megfelelő likviditásának növekedését eredményezte. Az USD/TRY és EUR/TRY bővülni fog az általunk kínált feltörekvő piaci devizapárok között. Ez lehetővé teszi ügyfeleinknek, hogy tovább fejlesszék az eurázsiai régióhoz kapcsolódó üzleti tevékenységüket.

Az ARANY/EURO és EZÜST/EURO való kereskedés egy alternatívát fog nyújtani az ügyfeleinknek, akik fémekkel szeretnének kereskedni, de egyidejűleg minimalizálni szeretnék az amerikai dollárban a kitettségüket, ami az elsődleges devizának számít minden nemesfémnél. Az eurót érintő jelenlegi pénzügyi válság során is jelentősen növekedett a népszerűsége.

A szakmailag felkészült Ügyfélszolgálati osztály az Ön rendelkezésére áll, ha bármilyen további információra van szüksége ezzel a bejelentéssel kapcsolatban. Lépjen csak nyugodtan kapcsolatba velünk, napi 24 órában és heti 7 napon keresztül élő chat szolgáltatás, telefon visszahívás, e-mail és szabad telefon áll rendelkezésére!

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak