FxPro bejelentett az AS Monaco FC pénzügyi támogatását

A vezető, globális forex és CFD brókercég, az FxPro Financial Services Ltd (FxPro) ma bejelentette, hogy megegyezett arról, hogy az egyik legnevesebb európai futballklub pénzügyi támogatója legyen.

Az FxPro nemrégiben írta alá az egyezményt az AS Monaco FC-vel, a Monaco Sportcom a klub marketing ügynöksége révén, hogy a 2011/2012-es szezonban a klub hivatalos pénzügyi partnere lesz. Az FxPro márkanevet fogják viselni a játékosok a mezeiken és a márkanév fog megjelenni a történelmi Stade Louis II stadion környezetében.

AS Monaco egyesületet Fontvieille-ben, a Monacói hercegség egyik kerületében alapították 1924-ben, és a klub jelenleg a francia 1. osztályban játszik. A klub a Monacói hercegség egyetlen futball egyesülete, és a klub hét bajnoki címet és öt francia kupagyőzelmet szerzett, valamint rendszeresen részt vesz az európai futball küzdelmekben, például az UEFA kupagyőztesek versenyében és az UEFA bajnokok ligájában 1992-ben és 2004-ben.

Denis Sukhotin az FxPro alapítója így nyilatkozott:

“Az FxPro elkötelezett aziránt, hogy fejlesszük a szponzori tevékenységünket. Örömmel vállaljuk a pénzügyi támogatói szerepet egy ilyen neves futballcsapat, mint az AS Monaco FC esetén, amely klub ugyanúgy a sikerre és tökéletességre törekszik, mint mi a pénzpiacokon. Az FxPro bővíti a profilját a kulcsfontosságú piacokon, így egy népszerű és történelmi csapat választása a világ egyik leggazdagabb helyszínén tökéletesen illeszkedik a jövőbeli üzleti növekedés koncepciójába.”

Etienne Franzi az AS Monaco elnöke így nyilatkozott: “Örülök, hogy üdvözölhetem az FxPro-t Monacóban és bejelenthetem csapatunk pénzügyi támogatását. Mindig ünneplésre ad okot, ha egy olyan piaci szereplővel dolgozol együtt, aki osztja a siker iránti elkötelezettségedet és nézeteidet. Az FxPro egy globálisan jelen lévő vállalat, és a futballcsapatunkkal kialakított partneri kapcsolat ezt a jelenlétet tovább fogja erősíteni.”

Nathalie Abela-Aubery, a Monaco Sportcom elnöke, az AS Monaco FC marketing jogainak a menedzsere hozzáfűzte: 'Örömmel erősíthetem meg a hírt, hogy az FxPro az AS Monaco FC egyik hivatalos partnere lett. Ez a dinamikus és fejlődő partneri kapcsolat az egyesület megújulásának része.'

Az FxPro-nak Nizzában, Londonabn, Madridban, Bécsben, Moszkvában és Ciprusban vannak irodái. További részletek

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak