FxPro bejelentette a második csapatmez szponzori támogatást

A vezető globális, lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro ma jelezte a stratégiai elhatározását, hogy az angol premier liga londoni és birminghami futballcsapatát szponzorálja.

Az FxPro nemrégiben kötött megállapodást arról, hogy mind a londoni Fulham futballklubot, mind a birminghami Aston Villa futball egyesületet szponzorként támogatja.

Fulham FC fő szponzora

Alistair Mackintosh, a Fulham futball klub ügyvezetője így nyilatkozott:

“Mind a játékosok, mind a szurkolók örömmel üdvözlik az FxPro-t a Fulham-nél egy ilyen sikeres és optimista időszakban. Mindig van ok az ünneplésre, amikor lehetőséged van egy olyan céggel együtt dolgozni, amelyik osztja a sikerre való törekvésedet és az elkötelezettségedet. Az FxPro egy globális cég és az angol premier liga futball csapatával kötött partnerség tovább erősíti a globális jelenlétét. Világos, hogy ennek további előnyei vannak a Fulham globális jelenléte szempontjából az idei szezon európai sikereit és a klub világviszonylatban kivívott elismertségét követően. Nagyon örülünk ennek.”

Aston Villa FC fő szponzora

Paul Faulkner az Aston Villa futball egyesület ügyvezetője így nyilatkozott:

“Nagyon örülünk, és nagyon várjuk, hogy elindítsuk a partnerséget az FxPro-val. A megállapodás a klub folyamatos fejlődését tükrözi egy olyan szezon után, amikor a hatodik helyen végeztünk a premier ligában a harmadik egymást követő évben és kétszer jutottunk el a Wembley stadionba, hogy a Carling kupa döntőjében és az FA kupa elődöntőjében játszhassunk. Ugyanígy örömmel erősíthetem meg azt, hogy az Acorns a hivatalos karitatív partnerünk lesz és az összejöveteleinken az FxPro és az Acoms között már szoros munkakapcsolat alakult ki.”

Az FxPro elkötelezett amellett, hogy bővítse a profilját a kulcsfontosságú piacokon, így a népszerű és jól támogatott csapatok választásával az Egyesült Királyság két legnépesebb és gazdaságilag erős városában további, jövőbeli üzleti lehetőségeket hoz létre.

Denis Sukhotin, az FxPro igazgatója így vélekedett:

“Az FxPro elkötelezett amellett, hogy továbbfejlessze a szponzori tevékenységét. Két nagyszerű angol város legendás futball csapatainak fő szponzoraként osztozhatunk az ügyfelek sikerében és támogatást biztosíthatunk a szurkolóknak. A csapatok is előnyt kovácsolnak ebből, mert többféle karitatív tevékenységet is folytatunk a közösségben és szerte a világban. A premier liga a világ legnépszerűbb és leginkább nézett sporteseménye, amelyet világszerte egy milliárd ember követ 202 országban, így a cég márkanevének ismertsége biztosan növekedni fog.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak