FxPro bejelenti az új fogadási különbözet platform, az FxPro Edge indítását

FxPro Edge

2017 augusztus 11-e London. Annak érdekében, hogy emlékezetes legyen a 2017/18-as premier liga szezon indulása és az FxPro és a Watford FC 3 éves szponzori megállapodásának első mérkőzése, ami a Liverpool FC ellen lesz 2017 augusztus 12-én a londoni Vicarage úti stadionban, az internestes bróker örömmel jelenti be az Fxpro Edge, egy forradalmi fogadási különbözet platform indulását.

A fogadási különbözet egy új és rugalmas módja a pénzpiaci befektetéseknek, és a mai naptól, 2017 augusztus 11-től elérhetővé lesz az Fxpro UK Limited minden olyan regisztrált ügyfele számára, akiknek az Egyesült Királyságban van tartózkodási lakcímük. Az FxPro Edge platformmal a kereskedők kereskedhetnek a fogadási különbözettel forexen, azonnali indexeken, részvényeken, azonnali fémeken és azonnali energiahordozókon jutalék fizetése nélkül, és élvezhetik az FxPro jól ismert, díjnyertes megbízás végrehajtás előnyeit.

A FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta a hírt:

“Elkötelezettek vagyunk amellett, hogy az ügyfeleinknek folyamatosan új befektetési lehetőségeket biztosítsunk a pénzpiacokon. A fogadási különbözetek az utóbbi években lettek népszerűek, és az FxPro Edge platformmal az ügyfelek most megtapasztalhatják ennek az új befektetési módszernek, a továbbfejlesztett kereskedési feltételeknek ás a piacvezető tőzsdei közvetítés nélküli végrehajtás előnyeit.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak