FxPro közli a 2016-os év első negyedévének végrehajtási statisztikáit

2016 április 20-a London.Az internetes brókercég az FxPro közli a 2016-os év első negyedévének legfontosabb kereskedési teljesítési adatait.

A január, február, és március hónapokra az alábbi csúszási statisztikákat mértek:

  • Pozitív = 46.93%
  • Jegyzéskor = 31.81%
  • Negatív = 21.26%

A fenti adatok azon ügyletek százaléka, amelyek csúszás nélkül lettek végrehajtva, valamint a negatív csúszást mutató illetve azok az ügyletek, ahol a kért árnál jobb áron lettek végrehajtva. Figyelemreméltó, hogy ezek az adatok nemcsak azt mutatják, hogy az ügyletek egy jelentős számánál a csúszás előnyös volt, hanem azt is mutatják, hogy több mint 3.5%-os csökkenést mutatnak a negatív csúszású ügyletek, és 9.4%-os növekedést a pozitív csúszású ügyletek, ha összehasonlítjuk a 2015-ös év negyedik negyedévében regisztrált adatokkal.

A 2016-os év első három hónapja az újrajegyzések számának csökkenést mutatja:

  • Újrajegyzések = 5.01%
  • Pozitív = 2.23%
  • Negatív = 2.78%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta:

“Körülbelül 1 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy rendszeresen közöljük a végrehajtási statisztikákat. A döntésnek két oka volt: egyrészt a kereskedőket értékes információkkal láttuk el a szolgáltatásaink adatairól, másrészt nagyobb átláthatóságra ösztönöztük a forex piacot. Nagy öröm látni, hogy a pozitív fejlemények fokozatosan érvényesülnek, mert ügyleteink végrehajtási minőségének folyamatos javulása figyelhető meg.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak