FxPro és Watford FC bejelenti a szponzorációs megállapodást

FxPro Watford FC

2017 június 14 London.Az internetes brókercég, az FxPro és a londoni székhelyű Watford FC, a premier liga csapata örömmel jelenti be, a három szezonra kiterjedő szponzori megállapodást kötött, ami a 2017/18-as szezontól kezdődik. Az egyesület történetében ez a legnagyobb szponzorációs megállapodás, aminek eredményeként az FxPro neve fog szerepelni a játékosok mezén és az egyesület fő szponzorációs partnere lesz az FxPro. Így indul a Watford FC a következő szezontól a világ legversenyképesebb futball ligájában.

Scott Duxbury a Watford FC elnöke és ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

“Az elmúlt néhány szezonban az egyesület különösen sikeres volt mind szurkolók mind a klubvezetés számára. Egy díjnyertes brit székhelyű vállalattal partneri viszonyt létesítve elismerjük az elvi alapon álló üzleti tevékenységet és az egy évtizedes vezetői szerepet a pénzügyi világban. Továbbra is elkötelezettek vagyunk a Watford FC világ szerte híres értékei mellett.”

Az FxPro és a Watford FC ugyanúgy a becsületesség és sportszerűség értékét képviseli, és az FxPro hosszú időn keresztül elkötelezte magát a premier liga mellett, miközben az átláthatóság és etikus kereskedési gyakorlat lelkes támogatója maradt a pénzügyi szektorban. A következő szponzori tevékenység kulcsmozzanata a tömegsport, sportaktivitás és karitatív tevékenység fejlesztése lesz, hogy jobban elősegítsük azokat az ügyeket, amelyek mellett mind az FxPro, mind a Watford FC elkötelezte magát.

Spencer Field a Watford FC kereskedelmi igazgatója így vélekedett:

“Ez a megállapodás kétségkívül erősíti nemzetközi szinten a Watford FC márkanév növekvő vonzerejét. Nagyon várjuk, hogy fejlesszük a marketing és szabadidős kezdeményezéseket globális piacok széles körében, amelyekről azt gondoljuk, hogy az egyesület profitálni fog az elkövetkező években.”

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Hiszünk a Watford FC potenciáljában, amely klub időről időre igazolja, hogy az egyik legelismertebb és legmotiváltabb klub a premier ligában. Örülünk annak, hogy a csapat fő szponzori partnere lehetünk, és sok sikert kívánunk a Watford FC-nek a következő szezonokban.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak