info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bemutatja az úttörő stratégiaépítő eszközt

2013 május 22-e LondonAz FxPro Group Ltd (FxPro) a vezető globális forex brókercég bejelentette az FxPro Quant, egy élvonalbeli Expert advisor stratégiaépítő indítását. Az FxPro Quant egy forradalmi termék, ami lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy a saját Expert Advisor programot fejlesszék ki az MT4-es platformra egyszerűen húzd és ejtsd technikát használva.

Az algoritmikus kereskedőrendszerek, mint az FxPro Quant lehetővé teszik a kereskedőknek, hogy további kereskedési lehetőségeket azonosítsanak; kidolgozzanak és visszamérjék a kereskedési stratégiákat és hatékonyan eltávolítsák az érzelmeket a kereskedési döntésekből. Az FxPro saját, kutatási eredményei* azt mutatták, hogy az algoritmikus kereskedőrendszereket használó kereskedők 5-ször jobb kereskedési eredményeket és stabilabb nyereséget érnek el, mint a manuális módszert használó kereskedők. Megdöbbentő módon a kereskedők 87%-a továbbra is a manuális módszert használja.

Az FxPro Quant stratégiaépítő elérhetővé teszi az algoritmikus kereskedést minden kereskedő számára anélkül, hogy programozási ismeretre lenne szükség. Ez a fejlett stratégiaépítő eszköz egy felhasználóbarát, vizuális eszköz, amit könnyű használni és demó verzióval, előzetesen betöltött, a kereskedők igényére szabott stratégiák szerint lehet használni.

Az FxPro minden támogatást biztosít a kereskedőknek, amely az értékes kereskedő eszközök használatához szükséges: egy szakértő Expert Advisor segélyközpontot, ami bármilyen ügyfélkérés esetén rendelkezésre áll és egy átfogó FxPro Quant tananyagokat, ami a vállalat weboldalán található meg.

“A felhasználóbarát FxPro Quant stratégiaépítő követi egy nélkülözhetetlen kockázat és pénzkezelő eszköz, az FxPro E-pénztárca jelenlegi bevezetését. Az FxPro előrejelzi az ügyfelek szükségletét, és biztosítja a szükséges termékeket és szolgáltatásokat ahhoz, hogy sikeres kereskedővé váljanak; a megbízások végrehajtásának transzparens ügynökség modelljétől olyan fejlett kereskedő eszközökig, mint a Quant, amelyek arra szolgálnak, hogy elérjék ezt a célt.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz