info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro ügyfelek iránti elkötelezettsége változatlan marad

2015 január 17-e London. Az FxPro Group szeretné megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönje a türelmét a csütörtöki svájci frankkal kapcsolatos piaci események vonatkozásában, és jelezze az elkötelezettségünket az ügyfelek irányában.

- Megtartjuk az ígéretünket és folytatjuk a negatív egyenleg elleni védelem alkalmazását minden lakossági kereskedő számlán. Csapatunk manuálisan korrigálja a platformokon maradt negatív egyenleggel rendelkező számlákat. Ennek a folyamatnak le kell záródnia.

- A tőkéje védve marad és teljesen el lesz választva az FxPro tőkéjétől, hogy a vállalat megfeleljen az egységes követelményeknek.

- Továbbá brókertől brókerig szolgáltatást is kínálunk azoknak, akik fel szeretnék venni a tőkéjüket más nehézségekkel küzdő brókerektől.

A csütörtöki események a teljes piac megrázkódtatását okozták, de mi gyorsan és higgadtan válaszoltunk erre. Szeretnénk tovább menni előre biztosítva Önnek a jobb eszközöket és szolgáltatásokat, valamint még jobb árakat és legprofesszionálisabb piaci feltételeket.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz