info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro ügyfelek iránti elkötelezettsége változatlan marad

2015 január 17-e London. Az FxPro Group szeretné megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönje a türelmét a csütörtöki svájci frankkal kapcsolatos piaci események vonatkozásában, és jelezze az elkötelezettségünket az ügyfelek irányában.

- Megtartjuk az ígéretünket és folytatjuk a negatív egyenleg elleni védelem alkalmazását minden lakossági kereskedő számlán. Csapatunk manuálisan korrigálja a platformokon maradt negatív egyenleggel rendelkező számlákat. Ennek a folyamatnak le kell záródnia.

- A tőkéje védve marad és teljesen el lesz választva az FxPro tőkéjétől, hogy a vállalat megfeleljen az egységes követelményeknek.

- Továbbá brókertől brókerig szolgáltatást is kínálunk azoknak, akik fel szeretnék venni a tőkéjüket más nehézségekkel küzdő brókerektől.

A csütörtöki események a teljes piac megrázkódtatását okozták, de mi gyorsan és higgadtan válaszoltunk erre. Szeretnénk tovább menni előre biztosítva Önnek a jobb eszközöket és szolgáltatásokat, valamint még jobb árakat és legprofesszionálisabb piaci feltételeket.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak