info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro ügyfelek iránti elkötelezettsége változatlan marad

2015 január 17-e London. Az FxPro Group szeretné megragadni ezt a lehetőséget, hogy megköszönje a türelmét a csütörtöki svájci frankkal kapcsolatos piaci események vonatkozásában, és jelezze az elkötelezettségünket az ügyfelek irányában.

- Megtartjuk az ígéretünket és folytatjuk a negatív egyenleg elleni védelem alkalmazását minden lakossági kereskedő számlán. Csapatunk manuálisan korrigálja a platformokon maradt negatív egyenleggel rendelkező számlákat. Ennek a folyamatnak le kell záródnia.

- A tőkéje védve marad és teljesen el lesz választva az FxPro tőkéjétől, hogy a vállalat megfeleljen az egységes követelményeknek.

- Továbbá brókertől brókerig szolgáltatást is kínálunk azoknak, akik fel szeretnék venni a tőkéjüket más nehézségekkel küzdő brókerektől.

A csütörtöki események a teljes piac megrázkódtatását okozták, de mi gyorsan és higgadtan válaszoltunk erre. Szeretnénk tovább menni előre biztosítva Önnek a jobb eszközöket és szolgáltatásokat, valamint még jobb árakat és legprofesszionálisabb piaci feltételeket.

Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960