info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro a Traders Fair rendezvényen

2018 június 30-a London. Az FxPro részt vett egyik legnagyobb globális pénzügyi rendezvényen a Traders Fair and Gala Night rendezvényen, amit Kuala Lumpurban, Malajziában rendeztek meg. Az internetes brókercég, az FxPro büszkén mutatta be az új és meglévő termékeit a lelkes, nagyszámú közönségnek.

A Traders Fairs and Gala Nights sorozatot Thaiföldön, Indonéziában, Malajziában, Fülöp-szigeteken és Szingapúrban rendezték meg, ahova az egész világból érkeztek kereskedők. A karizmatikus előadók számos oktató előadást tartottak a szeminárium termekben, de a szórakoztatás volt a fő program bűvészelőadással, szerencsejátékokkal, fantasztikus díjakkal, és élő zenei előadással.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Mivel exponenciálisan növekedünk világ szerte, ezért az FxPro nagy érdeklődést mutat a globális profil felépítésében. Az olyan nemzetközi pénzügyi rendezvények, mint a Traders Fair and Gala Night több mint 30000 kereskedőt és több mint 3000 pénzügyi vállalatot és brókert köt össze, és így magától értetődő, hogy az FxPro–nak nagyon hasznos ezeken a pénzügyi rendezvényeken kapcsolatot építeni a kereskedői világgal.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960