FxPro a Traders Fair rendezvényen

2018 jĂșnius 30-a London. Az FxPro rĂ©szt vett egyik legnagyobb globĂĄlis pĂ©nzĂŒgyi rendezvĂ©nyen a Traders Fair and Gala Night rendezvĂ©nyen, amit Kuala Lumpurban, MalajziĂĄban rendeztek meg. Az internetes brĂłkercĂ©g, az FxPro bĂŒszkĂ©n mutatta be az Ășj Ă©s meglĂ©vƑ termĂ©keit a lelkes, nagyszĂĄmĂș közönsĂ©gnek.

A Traders Fairs and Gala Nights sorozatot Thaiföldön, IndonĂ©ziĂĄban, MalajziĂĄban, FĂŒlöp-szigeteken Ă©s SzingapĂșrban rendeztĂ©k meg, ahova az egĂ©sz vilĂĄgbĂłl Ă©rkeztek kereskedƑk. A karizmatikus elƑadĂłk szĂĄmos oktatĂł elƑadĂĄst tartottak a szeminĂĄrium termekben, de a szĂłrakoztatĂĄs volt a fƑ program bƱvĂ©szelƑadĂĄssal, szerencsejĂĄtĂ©kokkal, fantasztikus dĂ­jakkal, Ă©s Ă©lƑ zenei elƑadĂĄssal.

Az FxPro ĂŒgyvezetƑ igazgatĂłja Charalambos Psimolophitis Ă­gy vĂ©lekedett:

“Mivel exponenciĂĄlisan növekedĂŒnk vilĂĄg szerte, ezĂ©rt az FxPro nagy Ă©rdeklƑdĂ©st mutat a globĂĄlis profil felĂ©pĂ­tĂ©sĂ©ben. Az olyan nemzetközi pĂ©nzĂŒgyi rendezvĂ©nyek, mint a Traders Fair and Gala Night több mint 30000 kereskedƑt Ă©s több mint 3000 pĂ©nzĂŒgyi vĂĄllalatot Ă©s brĂłkert köt össze, Ă©s Ă­gy magĂĄtĂłl Ă©rtetƑdƑ, hogy az FxPro–nak nagyon hasznos ezeken a pĂ©nzĂŒgyi rendezvĂ©nyeken kapcsolatot Ă©pĂ­teni a kereskedƑi vilĂĄggal.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak