info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro a Traders Fair rendezvényen

2018 június 30-a London. Az FxPro részt vett egyik legnagyobb globális pénzügyi rendezvényen a Traders Fair and Gala Night rendezvényen, amit Kuala Lumpurban, Malajziában rendeztek meg. Az internetes brókercég, az FxPro büszkén mutatta be az új és meglévő termékeit a lelkes, nagyszámú közönségnek.

A Traders Fairs and Gala Nights sorozatot Thaiföldön, Indonéziában, Malajziában, Fülöp-szigeteken és Szingapúrban rendezték meg, ahova az egész világból érkeztek kereskedők. A karizmatikus előadók számos oktató előadást tartottak a szeminárium termekben, de a szórakoztatás volt a fő program bűvészelőadással, szerencsejátékokkal, fantasztikus díjakkal, és élő zenei előadással.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Mivel exponenciálisan növekedünk világ szerte, ezért az FxPro nagy érdeklődést mutat a globális profil felépítésében. Az olyan nemzetközi pénzügyi rendezvények, mint a Traders Fair and Gala Night több mint 30000 kereskedőt és több mint 3000 pénzügyi vállalatot és brókert köt össze, és így magától értetődő, hogy az FxPro–nak nagyon hasznos ezeken a pénzügyi rendezvényeken kapcsolatot építeni a kereskedői világgal.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak