info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a 2016-os év első negyedévének végrehajtási statisztikáit

2016 április 20-a London.Az internetes brókercég az FxPro közli a 2016-os év első negyedévének legfontosabb kereskedési teljesítési adatait.

A január, február, és március hónapokra az alábbi csúszási statisztikákat mértek:

  • Pozitív = 46.93%
  • Jegyzéskor = 31.81%
  • Negatív = 21.26%

A fenti adatok azon ügyletek százaléka, amelyek csúszás nélkül lettek végrehajtva, valamint a negatív csúszást mutató illetve azok az ügyletek, ahol a kért árnál jobb áron lettek végrehajtva. Figyelemreméltó, hogy ezek az adatok nemcsak azt mutatják, hogy az ügyletek egy jelentős számánál a csúszás előnyös volt, hanem azt is mutatják, hogy több mint 3.5%-os csökkenést mutatnak a negatív csúszású ügyletek, és 9.4%-os növekedést a pozitív csúszású ügyletek, ha összehasonlítjuk a 2015-ös év negyedik negyedévében regisztrált adatokkal.

A 2016-os év első három hónapja az újrajegyzések számának csökkenést mutatja:

  • Újrajegyzések = 5.01%
  • Pozitív = 2.23%
  • Negatív = 2.78%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta:

“Körülbelül 1 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy rendszeresen közöljük a végrehajtási statisztikákat. A döntésnek két oka volt: egyrészt a kereskedőket értékes információkkal láttuk el a szolgáltatásaink adatairól, másrészt nagyobb átláthatóságra ösztönöztük a forex piacot. Nagy öröm látni, hogy a pozitív fejlemények fokozatosan érvényesülnek, mert ügyleteink végrehajtási minőségének folyamatos javulása figyelhető meg.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz