info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro közli a 2016-os év első negyedévének végrehajtási statisztikáit

2016 április 20-a London.Az internetes brókercég az FxPro közli a 2016-os év első negyedévének legfontosabb kereskedési teljesítési adatait.

A január, február, és március hónapokra az alábbi csúszási statisztikákat mértek:

  • Pozitív = 46.93%
  • Jegyzéskor = 31.81%
  • Negatív = 21.26%

A fenti adatok azon ügyletek százaléka, amelyek csúszás nélkül lettek végrehajtva, valamint a negatív csúszást mutató illetve azok az ügyletek, ahol a kért árnál jobb áron lettek végrehajtva. Figyelemreméltó, hogy ezek az adatok nemcsak azt mutatják, hogy az ügyletek egy jelentős számánál a csúszás előnyös volt, hanem azt is mutatják, hogy több mint 3.5%-os csökkenést mutatnak a negatív csúszású ügyletek, és 9.4%-os növekedést a pozitív csúszású ügyletek, ha összehasonlítjuk a 2015-ös év negyedik negyedévében regisztrált adatokkal.

A 2016-os év első három hónapja az újrajegyzések számának csökkenést mutatja:

  • Újrajegyzések = 5.01%
  • Pozitív = 2.23%
  • Negatív = 2.78%

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta:

“Körülbelül 1 évvel ezelőtt döntöttünk úgy, hogy rendszeresen közöljük a végrehajtási statisztikákat. A döntésnek két oka volt: egyrészt a kereskedőket értékes információkkal láttuk el a szolgáltatásaink adatairól, másrészt nagyobb átláthatóságra ösztönöztük a forex piacot. Nagy öröm látni, hogy a pozitív fejlemények fokozatosan érvényesülnek, mert ügyleteink végrehajtási minőségének folyamatos javulása figyelhető meg.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960