info
Fektessen be felelősségteljesen! riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionFektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
riskWarning_japaneseDescriptionriskWarning_brazilianDescriptionFektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Egyesült Királyság Forex Díjak: Az FxPro lépésről lépésre növekszik

2018 szeptember 26-a London.Az Egyesült Királyság Forex Díjak 7. rendezvényét 2018 szeptember 26-án rendezték meg a Steel Yard-ban, Londonban. Az internetes brókercég az FxPro lépésről lépésre erősíti a jelenlétét a forex piacon, mert a vállalat két fontos díjat a “Legjobb Forex Technikai Kiválóság” és a “Legjobb Forex Kereskedési Élmény” díjakat is elnyerte.

Az Egyesült Királyság Forex Díjak az Egyesült Királyság piacán legjobban teljesítő brókercégeket díjazza. A Shares magazine olvasói, forex kereskedők, a magán kereskedői közösség, valamint a piaci szakértők széles tábora szavazott a jelöltekre, akikről úgy gondolta, hogy következetesen a legjobban teljesített egy sor specifikus piaci paraméter szerint.

Az eseményen azokat a nemzetközi vállalatokat díjazták, akik kitűntek a sikereikkel, élvonalbeli technológiájukkal, átfogó piackutatási eszközökkel, fejlett oktatási programokkal és világklasszis ügyfélszolgálattal.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu