info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Új MT4 WebTrader Platform érhető el az FxPro-nál

2014 augusztus 29-e London.Az FxPro Group Ltd (FxPro) elindította a saját böngésző alapú kereskedő platformját, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy az MT4-es számlák használva kereskedjenek. Az FxPro WebTrader programba az FxPro Direct belépési adatokkal belépve az ügyfelek elérhetik az összes MT4-es számlát, valós és demószámlákat és könnyedén válthatnak közöttük anélkül, hogy újra kellene azonosítani magukat vagy az oldalt újra kellene tölteni.

A legmodernebb HTML5-ös technológiát használva az új FxPro WebTradert könnyű használni és gyorsabb, mint a legtöbb böngésző alapú platform. Ez azt jelenti, hogy a késlekedési idő nagyon kicsi, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bárhonnan a világból a legjobb kereskedési élményben részesüljenek.

A működés viszonylatában egy teljesen új feltérképező platform lett kifejlesztve egy robosztus rajzoló eszközzel és mutatók sokaságával. A kibővített ábrázoló csomag szintén lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy kereskedjenek és közvetlenül a grafikonról kezeljék a megbízásokat.

“Az ügyfeleket hallgatva és a visszajelzéseiket felhasználva egy olyan terméket hoztunk létre, amelyik az MT4-es platform minden előnyét biztosítja, de extra funkciókkal és egy gyors végrehajtás várható az asztali számítógépes platformtól. Az MT4-es platformot használó ügyfeleink többsége szerint ez az új böngésző alapú platform biztosítja számukra a lehetőséget, hogy a lehető legbiztonságosabban és legmegbízhatóbban kereskedjenek, mintha bármilyen böngésző funkcióval rendelkező eszközt használnának.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz