info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Új MT4 WebTrader Platform érhető el az FxPro-nál

2014 augusztus 29-e London.Az FxPro Group Ltd (FxPro) elindította a saját böngésző alapú kereskedő platformját, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy az MT4-es számlák használva kereskedjenek. Az FxPro WebTrader programba az FxPro Direct belépési adatokkal belépve az ügyfelek elérhetik az összes MT4-es számlát, valós és demószámlákat és könnyedén válthatnak közöttük anélkül, hogy újra kellene azonosítani magukat vagy az oldalt újra kellene tölteni.

A legmodernebb HTML5-ös technológiát használva az új FxPro WebTradert könnyű használni és gyorsabb, mint a legtöbb böngésző alapú platform. Ez azt jelenti, hogy a késlekedési idő nagyon kicsi, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy bárhonnan a világból a legjobb kereskedési élményben részesüljenek.

A működés viszonylatában egy teljesen új feltérképező platform lett kifejlesztve egy robosztus rajzoló eszközzel és mutatók sokaságával. A kibővített ábrázoló csomag szintén lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy kereskedjenek és közvetlenül a grafikonról kezeljék a megbízásokat.

“Az ügyfeleket hallgatva és a visszajelzéseiket felhasználva egy olyan terméket hoztunk létre, amelyik az MT4-es platform minden előnyét biztosítja, de extra funkciókkal és egy gyors végrehajtás várható az asztali számítógépes platformtól. Az MT4-es platformot használó ügyfeleink többsége szerint ez az új böngésző alapú platform biztosítja számukra a lehetőséget, hogy a lehető legbiztonságosabban és legmegbízhatóbban kereskedjenek, mintha bármilyen böngésző funkcióval rendelkező eszközt használnának.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak