info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro was awarded as the 'Most Reliable Broker of the Year 2019'

May 15, London – FxPro became the International Investor Award Winner and was named the “Most Reliable Broker of the Year 2019” by Global Markets.

This status is confirmed as well by the worldwide traders’ trust: more than 1’300’000 client accounts are opened with FxPro up to date and 370’000’000 orders are executed so far.

The Award was established by the respected “International Investor” Magazine. Among their audience are institutional investors, private banks, CEO’s and COO's of global corporations.

FxPro Chief Marketing Officer Ilya Holeu commented:

'At the moment, FxPro has more than 60 international and UK awards. This recognition, which we receive from year to year, demonstrates that we are moving in the right direction and deserve the trust of traders around the world.'

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak