info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro készen áll, hogy elindítsa az MT5-ös platformot

2015 január 26-a London.Az FxPro büszke arra, hogy bejelentheti a kereskedési platformjai növekvő listájának az utolsó újabb kiegészítését, az FxPro MetaTrader 5-öt (MT5). A kereskedők kívánságaira válaszolva a piacvezető forex bróker az utolsó fázisban van ennek a lelkesen beharangozott platformnak a kereskedési infrastruktúrába való beillesztésével.

Az MT5 platformot specifikusan brókerek számára tervezték, lehetővé téve az ügyfeleknek közvetlenül piaci végrehajtással rendelkező megbízások létrehozását. Egy fejlesztett felhasználói felület, valamint néhány fegyelemre méltó változás jellemzi, ha összehasonlítjuk az elődjével:

Az alábbi változásokat tartalmazza:
  • Több időkeret, műszaki mutatók és grafikai eszközök hozzáadása
  • Fejlesztett számlaváltási lehetőség
  • A grafikonról történő közvetlen kereskedés lehetősége
  • Valódi piaci mélység információ
  • Integrált expert advisor fejlesztési környezet

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket mondta az új platformról:

“Mi mindig meghallgatjuk az ügyfeleink kéréseit, ezért elhatároztuk, hogy elindítjuk az FxPro MT5-ös platformot, ami kétségkívül egy nagyszerű új bővítése lesz a meglévő platformflottának, különösen, ha összekapcsoljuk a professzionális kereskedési feltételekkel és negatív egyenleg elleni védelem irányelvével.”

Az FxPro várhatóan a következő hetekben indítja el az MT5-ös platformot.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960