info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro készen áll, hogy elindítsa az MT5-ös platformot

2015 január 26-a London.Az FxPro büszke arra, hogy bejelentheti a kereskedési platformjai növekvő listájának az utolsó újabb kiegészítését, az FxPro MetaTrader 5-öt (MT5). A kereskedők kívánságaira válaszolva a piacvezető forex bróker az utolsó fázisban van ennek a lelkesen beharangozott platformnak a kereskedési infrastruktúrába való beillesztésével.

Az MT5 platformot specifikusan brókerek számára tervezték, lehetővé téve az ügyfeleknek közvetlenül piaci végrehajtással rendelkező megbízások létrehozását. Egy fejlesztett felhasználói felület, valamint néhány fegyelemre méltó változás jellemzi, ha összehasonlítjuk az elődjével:

Az alábbi változásokat tartalmazza:
  • Több időkeret, műszaki mutatók és grafikai eszközök hozzáadása
  • Fejlesztett számlaváltási lehetőség
  • A grafikonról történő közvetlen kereskedés lehetősége
  • Valódi piaci mélység információ
  • Integrált expert advisor fejlesztési környezet

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis a következőket mondta az új platformról:

“Mi mindig meghallgatjuk az ügyfeleink kéréseit, ezért elhatároztuk, hogy elindítjuk az FxPro MT5-ös platformot, ami kétségkívül egy nagyszerű új bővítése lesz a meglévő platformflottának, különösen, ha összekapcsoljuk a professzionális kereskedési feltételekkel és negatív egyenleg elleni védelem irányelvével.”

Az FxPro várhatóan a következő hetekben indítja el az MT5-ös platformot.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak