info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Az FxPro lépésről lépésre tovább fejlődik

2015 február 4-e London.Az FxPro csoport számos kulcsfontosságú adatot közölt a vállalat növekedésével kapcsolatban. Az FxPro az egyik azon brókercégek közül, amely garantálja a negatív egyenleg elleni védelmet, ezért a vállalat nagyszámú kereskedő kedvence a piacon.

Előző hónaphoz képest (2014 december – 2015 január)

  • Az új ügyfelek száma 46%-kal nőtt
  • A forgalom 16%-kal nőtt
  • Az aktív ügyfelek száma 31%-kal nőtt
  • Az ügyletek száma 44%-kal nőtt

Előző év azonos időszakához képest (2014 január – 2015 január)

  • Az új ügyfelek száma 87%-kal nőtt
  • A forgalom 28%-kal nőtt
  • Az aktív ügyfelek száma 32%-kal nőtt
  • Az ügyletek száma 80%-kal nőtt

Ezek az adatok mutatják a vállalat erősségét a forex piacon. Új regisztrációk és brókerek közötti tranzakciók továbbra is elárasztják a vállalat ügyfélszolgálati és háttérirodájának csapatát.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta ezeket a biztató adatokat:

“Nagyon boldogok vagyunk, hogy sok kereskedő minket választ, és a vállalat a jövőben is növekedni fog. A végrehajtásunk, a hírnevünk, nagyszerű kereskedési feltételek, valamint a negatív egyenleg elleni védelem olyan kulcsfontosságú tényezők, amelyek miatt egyre több kereskedő választ minket. Meg vagyunk győződve arról, hogy továbbra is mi leszünk a kedvelt bróker, mivel új termékeket vezetünk be és elkötelezettek vagyunk az ügyfeleink iránt.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz