info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro a 2019-es Dubai Befektetői Konferencián

FxPro at the Dubai Investment Conference 2019

2019 január 28-a London –A díjnyertes nemzetközi internetes brókercég az FxPro részt vett az évente megrendezett 2019-es Dubai Befektetési Konferencián, amelyet az Egyesült Emirátusokban, Dubaiban rendeztek meg.

Az egyik legnagyobb globális pénzügyi rendezvényen számos piaci szakértő vett részt, akik megosztották a gyakorlati tapasztalatukat a pénzügyi üzletágban.

A programon a világ 2019-es gazdasági kilátásai szerepeltek, kezdve az Egyesült Államok és Kína közötti kereskedelmi politikától a személyes vagyonnal kapcsolatos témákig. A résztvevők megvitatták, hogy az olajárak esése hogyan befolyásolhatja a bankrendszer hatékonyságát, valamint hogyan valósítható meg a pénzügyi függetlenség, amikor a passzív jövedelem meghaladja a havi kiadásokat.

Vasily Sukhoti az FxPro MENA ügyvezető igazgatója így nyilatkozott:

“Az FxPro mindig a pénzügyi ismeretek fejlesztését támogatta az érintettek számára. Az ilyen szakértői konferenciáknak oktatási feladatuk van, és hozzájárulnak a magas színvonalú szakmai kapcsolatháló fejlesztéséhez.”

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz