info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bejelentése a CHF ármozgásáról

2015 január 16-a London.Az FxPro Group bejelentette, hogy a tegnapi a svájci frankkal kapcsolatos rendkívüli piaci körülmények által kiváltott negatív egyenlegek nem befolyásolták az ügyfelek tőkéjét. Minden ilyen veszteség kizárólag a tőkét elhelyezett vállalatot terheli, valamint a primer brókert és a likviditásszolgáltatót, mert a mi felelősségünk, hogy megvédjük az ügyfeleinket és megfeleljünk a szabályozási követelményeknek. A felhasználói feltételek között részletesen megadott negatív egyenleg elleni védelem iránti elkötelezettségünket fenntartjuk. Az ügyfél terminálján még megjelenő negatív egyenleg a korrekció alatt álló folyamatnak felel meg.

Ha a vállalatot fekete csütörtöknek hívott események érintik, akkor az FxPro teljesen működőképes és megfelelően tőkésített marad hasonlóan, mint korábban. A szokásos üzleti tevékenység szerint megy minden: betétek elhelyezése, tőke felvétele és a pozíciók felvétele ugyanúgy folytatódik, mint bármely kereskedési napon. Az ügyfelek tőkéje elkülönítve és védve marad.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak