MetaTrader 5 kereskedő platform

Az elődjének imponáló hírnevét megőrizve az FxPro MT5 kereskedő platform mindent biztosít, amire csak szüksége van ahhoz, hogy a pénzpiacon kereskedjen. Az MT5 könnyen kezelhető és teljesen a kereskedési igényeire szabható.

Nyisson egy számlát!

Az FxPro kétszer, 2015-ben és 2016-ban nyerte el a ‘Legjobb MT5 Bróker’ az Egyesült Királyság Forex díját. Töltse le az MT5 asztali kereskedő platformot, vagy kereskedjen az MT5 platformmal iOS és Android készülékeken!

Alapvető tulajdonságok

A MetaTrader 5 egy erőteljes web-alapú platform, amely hozzáférést biztosít a globális piacokhoz anélkül, hogy bármilyen szoftvert le kellene töltenie vagy telepítenie.

Az MT5 lehetővé teszi Önnek, hogy az eszközök árgrafikonjait 21 különböző időkeretben ábrázolja, valamint bármelyik időpillanatban 100 árgrafikont ábrázoljon.

Hasonlítsa össze a kereskedő platformjaink tulajdonságait és funkcióit: MT4, MT5 és cTrader! Platform összehasonlító táblázat


Maradt még kérdése a MetaTrader 5-tel kapcsolatban?
Lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálatunkkal!

MetaTrader 5 asztali számítógép és webes megoldás

A MetaTrader 5 egy egyesített platform, ami mindent biztosít Önnek, ami a világ pénzpiacain való kereskedéshez szükséges. Az FxPro MT5 kereskedő platformot könnyű használni, és teljesen a kereskedési stílusának megfelelően alakítható ki.

MetaTrader 5 mobiltelefonokhoz

Ideális utazó kereskedőknek, az MT5 mobile új megbízás típusokat és részletes piaci mélység információkat közvetít közvetlenül a mobiltelefonjára. Mind iOS, mind Android készüléken használható.