info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro Sajtó információ

Az FxPro szakértői és menedzsment csapata mindig készségesen fogadja az észrevételeket. A médiafelületünkre érkező észrevételek megválaszolására újságírókat hívtunk meg.

FxPro Wallpaper

FxPro a hírekben

Forradalmi technológia és végrehajtás

Legjobb FX végrehajtás, globális CFI
Eddig több mint 100000<sub>s</sub>
370,000,000
kereskedői megbízást hajtottunk végre

A házon belüli azonnali adat aggregátorunk és fejlett megbízás összerendező technológiánk az ügyfeleinknek tőzsdei közvetítés nélkül biztosít hozzáférést a mély likviditáskészlethez és az ultragyors kereskedési végrehajtáshoz, így a kereskedők élvezhetik a szűk különbözetek és versenyképes árak előnyeit.

Tanulni a végrehajtási modelljeink ről

A legtöbb megbízást 13 ms-on belül hajtjuk végre.

Maximum 7000 megbízás végrehajtása másodpercenként

Ultrarövid késlekedésű adatbázis helymegosztás

Kövesse az FxPro-t, és csatlakozzon a közösséghez!