Eszközök & Hírek

Regisztráljon egy FxPro felhasználói fiókot és férjen hozzá az egyedülálló kereskedési eszközökhöz és szolgáltatásokhoz, hogy a következő kereskedési szintre léphessen.

Algoritmikusos kereskedési eszközök

FxPro Quant

A forradalmi, vizuális stratégiákat alkalmazó eszköz lehetővé teszi, hogy saját stratégiáit kereskedési algoritmusokká alakítsa át és automatikusan futtassa az MT4- és cTrader-felületein. Az eszköz algoritmikusstratégiáit bárki használhatja, nem szükséges hozzá előzetes kódolási tapasztalat.

További információ
FxPro VPS

Töltse fel kereskedési algoritmusát saját, alacsony késleltetésű, virtuális szerverünkre. Kereskedjen éjjel-nappal, leállási idő és számítógépe kikapcsolása nélkül.

További információ

Gazdasági Naptár

Tervezze meg percről percre kereskedési napját könnyen használható gazdasági naptárunk segítségével. Nézze meg az összes nemrégiben kiadott gazdasági jelentést, azok előzetes eredményeit, az általános előrejelzéseket és a volatilitási valószínűséget.

Gazdasági naptár megtekintése

FxPro-események

FxPro-webináriumok

Hetente megrendezésre kerülő webináriumainkon szakértőink értékes információkkal látják el Önt az FX-kereskedéssel kapcsolatban. Regisztráljon előre, hogy részt vehessen az élő közvetítéseken vagy tekintse meg később az előadásokat a videóarchívumunkban.

További információ

FxPro-szemináriumok

Az FxPro világszerte szemináriumokat is szervez, hogy tájékoztassa kereskedőit ajánlatairól és segítsen, hogy naprakészek legyenek, mivel az FxPro számára ügyfelei élményének növelése a legfontosabb.

További információ

FxPro-kiállítások

Kövesse figyelemmel a pénzügyi expókat, mivel mi is gyakran felállítunk egy standot, hogy találkozhassunk régi és új ügyfeleinkkel. E-mailben értesítjük a következő expo időpontjáról. Mindig örömmel vesszük, ha személyesen találkozhatunk ügyfeleinkkel, úgyhogy ne habozzon meglátogatni minket!

További információ

Kereskedési elemzés

FxPro irányítópult

Az FxPro irányítópultja naprakész információkkal szolgál a pénznemek mozgásáról és azok irányáról, valamint arról, hogy melyik pozíció a legnépszerűbb. Ezenkívül láthatja a pozíciókat mennyiség és kereskedés szerint, valamint a deviza volatilitást és a kereskedéseket is idősávosan feltüntetve.

Teljes verzió megtekintése
FxPro kalkulátorok

Végezze el az összes fontos kereskedési kalkulációt egy helyen, mint például a margin, swap pont, pip érték, profit és cTrader jutalék számítást és derítse ki, hogy állnak eladásai.

Összes kalkulátor

FxPro Eszközök alkalmazás (app)

Letölthető az

Tudjon meg többet az FxPro Eszközökről

Technikai elemzés

Trading Central

A Trading Central, a piaci szakértők elfogulatlan technikai elemzője. Jelenleg több mint 30 országban több mint 100 pénzügyi intézmény számára készít kereskedési jelentéseket a devizaárfolyamról, részvényekről, indexekről, árucikkekről és kötvényekről.A Trading Central kereskedési ötletekkel látja el Önt és segít, hogyan alkalmazza a már létező kereskedési stratégiáit.

További információ

Alapvető elemzés

FxPro blog

Kereskedőink számára létrehoztunk egy FxPro blogot, ahol megtekinthetik a szakszerű piaci elemzéseket, megnézhetik, hogy mik a napi forex kilátások, láthatnak pillanatfelvételeket a piacról, olvashatnak cikkeket a témában, videókat nézhetnek és elolvashatják cégünkről a legfrissebb híreket is.

További információ
Fontos hírek

Az FxPro kereskedői értesülnek a legfontosabb hírekről, exkluzív betekintést nyerhetnek a piacra és elolvashatják a világ vezető üzleti és pénzügyi híreiről készített szakértői elemzéseket közvetlenül az MT4 kereskedési felületükön.

További információ

Miért az FxPro?

FxPro-blog

Termékek és spreadek

Fedezze fel, hogy a világon mindenhol miért választják a kereskedők az FxPro-t

Mindent megtalál egy helyen, amit tudnia kell a piaci fejleményektől kezdve a vállalati híreken át a tájékoztató cikkekig.

Fedezze fel az FxPro kereskedéshez elérhető instrumentumait és versenyképes árait.

UP