FxPro MT5 (MetaTrader 5): A kereskedés evolúciója

A MetaTrader5 egy erőteljes felület, amiben mindent megtalálhatsz egy helyen és mindennel ellát, ami a pénzügyi piacokon való kereskedéshez szükséges. Az elődje lenyűgöző örökségét folytatva az MT5 is hatékony és egyszerűen használható, megengedve neked, hogy megjelenését saját kereskedési stílusodra szabd. Elemezd a piacokat előre telepített technikai indikátorokkal és grafikai elemekkel, küldj el rendeléseket és kezeld egyszerűen válogatásodat.

A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatoss

A FxPro MT5 WebTrader , amely nemrégiben kiegészítette a kereskedési platformok csomagját, segítségével bárhonnan elérheti a világ piacát, és azonnali hozzáférést kínál bármely böngészőből és operációs rendszertől. Az FxPro MT5 WebTrader nem igényel letöltést, illetve ötvözi az MT5 kereskedési felület praktikusságát és változatosságát az FxPro díjnyertes megrendelésével.

Az MT5 WebTrader egy erőteljes webes platform, amely több kereskedési funkcióval rendelkezik, így hozzáférést biztosít a globális piacokhoz, anélkül, hogy bármilyen szoftver letöltésére vagy telepítésére szüksége lenne.

Főbb jellemzők
  • CFD-k kereskedés 5 eszközosztályon
  • Minden böngészőben és operációs rendszerben elérhető
  • Többszörös időkeret közül választhat
  • Egy kattintásos kereskedés
  • Piaci mélységinformációk
 
UP