Mobil platformok

A mobileszközök használata megváltoztatta az emberek kereskedési szokásait. A kereskedők már nincsenek a kereskedő terminálokhoz kötve, a piacok alakulását már egy okostelefonról vagy egy táblagépről is nyomon lehet követni, és az ügyletek indításának sincs akadálya, bárhol is legyünk az adott pillanatban. Az FxPro főbb kereskedői platformjai már mobil változatban is elérhetőek, mindegyikük megfelel az érdekkonfliktusoktól és a dealing desk beavatkozásoktól való mentesség követelményeinek.

  • Kereskedjen bárhol, bármikor
  • Android, iOS és web-alapú verziókkal
  • Gyorsan lebonyolított kereskedés
  • Dealing Desk beavatkozás nélkül

FxPro MT5 mobiltelefonra

Az MT5 Mobile mostantól elérhető az android és iOS készülékeken, és engedélyezi a piacok figyelését , illetve a megkötések kezelését az Ön okos telefonjáról és tablettájáról. Tökéletes az úton lévő kereskedők számára, az MT5 mobile a továbbfejlesztett MT5-t hozza, piaci mélység adatokkal és új megbízási típusokat az Ön telefon készülékére.

 
 

Kapjon letöltési linket egyenesen a mobiljára

+
 
OS választás
FxPro MT5 asztali alkalmazás
FxPro cTrader asztali alkalmazás
Platformok összehasonlítása

Töltse le a legnépszerűbb kereskedelmi platformot a piacon és tapasztalja meg azt az FxPro professzionális kereskedési feltételeivel együtt.

Töltse le és telepítse a díjnyertes kereskedelmi platform asztali kliensét.

A platformokat összehasonlító oldalunkon megtekintheti, hogy miben különbözik egymástól a két fő kereskedési platformunk.

UP