Mobil platformok

A mobileszközök használata megváltoztatta az emberek kereskedési szokásait. A kereskedők már nincsenek a kereskedő terminálokhoz kötve, a piacok alakulását már egy okostelefonról vagy egy táblagépről is nyomon lehet követni, és az ügyletek indításának sincs akadálya, bárhol is legyünk az adott pillanatban. Az FxPro főbb kereskedői platformjai már mobil változatban is elérhetőek, mindegyikük megfelel az érdekkonfliktusoktól és a dealing desk beavatkozásoktól való mentesség követelményeinek.

  • Kereskedjen bárhol, bármikor
  • Android, iOS és web-alapú verziókkal
  • Gyorsan lebonyolított kereskedés
  • Dealing Desk beavatkozás nélkül

Az MT4 iPhone-ra és iPadre kialakított verziójával kiélvezheti a legnépszerűbb platformok előnyeit a teljes értékű mobilos funkciókkal együtt. Nyisson és zárjon le pozíciókat az iPhone-ján vagy iPad-jén könnyedén, kövesse a piaci fejleményeket és hajtson végre technikai elemzéseket közvetlenül az okoskészülékén keresztül több mint 30 előre elkészített technikai indikátor segítségével.

 

Az Android operációs rendszer úgy forradalmasította az okoskészülékek világát, mint ahogyan a MetaTrader 4 is rendkívüli újítást hozott az online kereskedési technológia területén. A kettő most egyesült a MetaTrader 4 Androidra írt verziójában, amellyel bármely webes elérhetőséggel rendelkező androidos készüléken keresztül hozzáférhet MT4-fiókjához.

Kapjon letöltési linket egyenesen a mobiljára

+
 
OS választás
FxPro MT4 asztali alkalmazás
FxPro cTrader asztali alkalmazás
Platformok összehasonlítása

Töltse le a legnépszerűbb kereskedelmi platformot a piacon és tapasztalja meg azt az FxPro professzionális kereskedési feltételeivel együtt.

Töltse le és telepítse a díjnyertes kereskedelmi platform asztali kliensét.

A platformokat összehasonlító oldalunkon megtekintheti, hogy miben különbözik egymástól a két fő kereskedési platformunk.

UP