FxPro cTrader

A cTrader viszonylag újoncként az ábraplatformok világában, de máris már egy hűséges ügyféltábort alakított ki magának, amelynek szüksége volt egy professzionális piaci megoldásrendszerhez. A kifejezetten CFD-kkel való kereskedésre kialakított platform, mely lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy megbízásokat adjanak, mialatt teljes piaci betekintéssel rendelkeznek.

Az FxPro kereskedői számára a legjobb elérhető bid és ask árakat kínálja, még akkor is, ha különböző intézmények szolgáltatják azokat, valamint a megbízásokat VWAP-n (volume weighted average price - forgalommal súlyozott átlagár) hajtja végre,az elérhető likviditási szinteken egészen a megbízás teljesítéséig. Ennek köszönhetően a legszorosabb raw spreadeket tudjuk nyújtani az iparban akár 0 piptől a nagyob likvid devizapárok esetében.

A CFD-kkel való kereskedés rendkívül kockázatoss

Az FxPro cTrader teljes piaci betekintést nyújt, hogy Ön meghatározhassa az ügylet mérete szerinti elérhető árakat. Ez átláthatóságot nyújt Önnek az elérhető likviditás mélységét érintően.

Fő tulajdonságok
  • Spread-ek 0 piptől
  • Teljes piaci mélység
  • Nincs korlátozás a stop/limit-szinteken
  • Teljes piaci végrehajtás
Platformok összehasonlítása
cAlgo
cTDN

Tekintse meg, hogy fő kereskedelmi platformjaink hogyan versenyeznek egymással a platformokat összehasonlító oldalunkon.

Vegye kezébe az ügyleteiirányítását, alakítsa ki saját kereskedő robotjait és szabja személyre az indikátorokat C# használatával.

Használja ki a cTrader fejlesztői közösség kínálta előnyöket, vegyen részt a beszélgetésekben, töltsön le cBots-okat és szabja személyre az indikátorokat.

UP