SMI Index határidős ügylet

Devizacsere-ügylet rövid: 0 Devizacsere-ügylet hosszú: 0
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
4:37 (Helyi)
Megnyílik 5h 13m
Tokió
2:37 (Helyi)
Megnyílik 6h 23m
London
18:37 (Helyi)
Megnyílik 13h 23m
New York
13:37 (Helyi)
Bezár 2h 23m

SMI Index határidős ügylet diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

A Svájc 20 Svájc húsz legnagyobb forgalmú és legnagyobb likviditású részvényéből áll. A Svájc 20 indexet alkotó részvények a SIY Swiss tőzsdén jegyzett svájci és liechtensteini vállalatok piaci tőkeértékének 90%-át képviselik.

Kereskedési feltételek

Platform
MT4
MT4
MT5
végrehajtás
Azonnali végrehajtás
Azonnali végrehajtás
Piaci végrehajtás
MT4Változó különbözetek
legkisebb: 5átlagos: 6
Legkisebb árfluktuáció1
1 lot méretCHF10 * Swi20 Index
1 tick értékCHF 10.00
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
alkalmazott árrés lotonként**2.00%
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Limit és stop szintspread

SMI Index Határidős Ügyletek Naptár

HónapTicker kódKezdjen el kereskedni!Kereskedés csak záró pozíciókkalLejárati dátum
March 2021#SWI20_H2116/12/202017/03/202119/03/2021
June 2021#SWI20_M2117/03/202116/06/202118/06/2021
September 2021#SWI20_U2116/06/202115/09/202117/09/2021
December 2021#SWI20_Z2115/09/202115/12/202117/12/2021
March 2022#SWI20_H2215/12/202116/03/202218/03/2022
Market Hours (CY time) Monday - Friday: 07:00 AM - 09:00 PM
Closes daily between (09:00 PM - 07:00 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:08:00 AM UK Time

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Az árrés maximum 50 lotnak megfelelő forgalomra érvényes. Kérem, olvassa el a Határidős ügyletek tőkeáttétel tájékoztatóját a nagyobb forgalmú kereskedés vonatkozásában!