US Sugar No.11 határidős ügylet

Devizacsere-ügylet rövid: 0 PointsDevizacsere-ügylet hosszú: 0 Points
Alacsony: 0.00Különbözet MT4 változóNagy: 0.00
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
15:25 (Helyi)
Bezár 0h 47m
Tokió
14:25 (Helyi)
Bezár 0h 35m
London
6:25 (Helyi)
Megnyílik 1h 35m
New York
1:25 (Helyi)
Megnyílik 8h 5m

US Sugar No.11 határidős ügylet diagram

D1
W1
M1
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

A globális cukorpiac hatalmas, és a Sugar No. 11 ügylet a cukorkereskedelem referenciaértéke a világban. A legnagyobb cukortermelő és exportőr Brazília.

Kereskedési feltételek

Platform
MT4
MT4
MT5
végrehajtás
Azonnali végrehajtás
Azonnali végrehajtás
Piaci végrehajtás
MT4Változó különbözetek
legkisebb: 0.03átlagos: 0.04
Legkisebb árfluktuáció0.01
1 lot méret112,000 LB
1 tick érték11.20
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
alkalmazott árrés lotonként**2.00%
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Limit és stop szint0.08

US Sugar No.11 Határidős Ügyletek Naptár

HónapTicker kódKezdjen el kereskedni!Kereskedés csak záró pozíciókkalLejárati dátum
March 2020#Sugar_H2026/09/201926/02/202028/02/2020
May 2020#Sugar_K2026/02/202028/04/202030/04/2020
July 2020#Sugar_N2028/04/202026/06/202030/06/2020
October 2020#Sugar_V2026/06/202028/09/202030/09/2020
March 2021#Sugar_H2128/09/202024/02/202126/02/2021
May 2021#Sugar_K2124/02/202128/04/202130/04/2021
July 2021#Sugar_N2128/04/202128/06/202130/06/2021
October 2021#Sugar_V2128/06/202128/09/202130/09/2021
Kereskedési idő (londoni idő) Monday - Friday: 08:30 AM - 06:00 PM
Closes daily between (06:00 PM - 08:30 AM UK Time)
Closing Time of a Contract At Expiration Date:06:00 PM UK Time

* Csak > 100% árrésszint esetén

** Az árrés maximum 50 lotnak megfelelő forgalomra érvényes. Kérem, olvassa el a Határidős ügyletek tőkeáttétel tájékoztatóját a nagyobb forgalmú kereskedés vonatkozásában!