Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 83.39%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

XMRUSD - Monero vs US Dollar

Aktuális érték valós időben a kriptopiacon a befektetésekhez

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 146.56Különbözet MT5 változóMagas: 147.63
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
21:58 (Helyi)
Megnyílik 11h 52m
Tokió
20:58 (Helyi)
Megnyílik 12h 2m
London
12:58 (Helyi)
Bezár 3h 32m
New York
7:58 (Helyi)
Megnyílik 1h 32m

XMRUSD kereskedési diagram

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 128.00átlagos: 141.37
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint275
1 tick érték0.01
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 XMR
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Monero

Monero is a cryptocurrency with infinite emission and the ability to conduct anonymous transactions using CryptoNote technology. In 2012, the capitalisation of coins amounted to $8 billion and still continues to grow. All this provided the coin with popularity and brought it to the TOP-20 altcoins of the world. You can mine XMR on video cards or processors.

The algorithm of operations in Monero is built as follows: the transfer is sent not from a specific person but from the whole group, whose data is entered into the blockchain. Only the recipient, the owner of the one-time wallet, can decrypt the transaction by providing the correct key and receiving the funds. Thus, it becomes impossible to determine the transfer amount and the identity of the two parties, and the individual transaction history is not defined. That happens thanks to Stealth technology.

Against the background of other digital assets, the XMR cryptocurrency is primarily distinguished by protecting users' privacy in all transactions and a special algorithm directed against ASIC miners.