Kereskedési feltételek

Platform
cTrader
cTrader
Edge
MT4
MT5
Végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
cTraderVáltozó különbözetek
legkisebb: 197.00átlagos: 198.68
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
A piac nyitvatartási ideje*Most nyitva
Limit és stop szint0
1 tick érték0.01
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 XMR
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.01 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Fedezeti követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% margin szint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

Monero

Monero is a cryptocurrency with infinite emission and the ability to conduct anonymous transactions using CryptoNote technology. In 2012, the capitalisation of coins amounted to $8 billion and still continues to grow. All this provided the coin with popularity and brought it to the TOP-20 altcoins of the world. You can mine XMR on video cards or processors.

The algorithm of operations in Monero is built as follows: the transfer is sent not from a specific person but from the whole group, whose data is entered into the blockchain. Only the recipient, the owner of the one-time wallet, can decrypt the transaction by providing the correct key and receiving the funds. Thus, it becomes impossible to determine the transfer amount and the identity of the two parties, and the individual transaction history is not defined. That happens thanks to Stealth technology.

Against the background of other digital assets, the XMR cryptocurrency is primarily distinguished by protecting users' privacy in all transactions and a special algorithm directed against ASIC miners.