Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 84.69%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!

EOSUSD - EOS vs US Dollar

Current value in real time on the crypto market for investing

Devizacsere-ügylet rövid: -20 %Devizacsere-ügylet hosszú: -20 %
Alacsony: 0.9175Különbözet MT5 változóNagy: 0.9245
Globális tőzsdei szekciók időpontjai
Sydney
10:43 (Helyi)
Bezár 5h 29m
Tokió
8:43 (Helyi)
Megnyílik 0h 17m
London
23:43 (Helyi)
Megnyílik 8h 17m
New York
18:43 (Helyi)
Megnyílik 14h 47m

EOSUSD Trading Chart

D1
W1
M1
No chart data
A múltbéli teljesítmény nem jelent garanciát a jövőbeli teljesítményre.

Kereskedési feltételek

Platform
Edge
Edge
MT4
MT5
végrehajtás
Piaci végrehajtás
Piaci végrehajtás
EdgeVáltozó különbözetek
legkisebb: 104.00átlagos: 115.80
Market Hours*Open Now
Market Hours*Open Now
Limit és stop szint300
1 tick érték0.0001
Legkisebb ügylet méret0.01 lot
1 lot méret1 EOS
1 pip érték 1 lotra viszonyítva amerikai dollárban0.0001 USD
Legkisebb lépés növekvő ügyletmérethez0.01 lot
Árrés követelmények egy visszazárási pozíció megnyitásához*0
Végrehajtási módMarket (irrelevant of platform or Account type)

* Csak > 100% árrésszint esetén

Az platformokhoz biztosított átlagos árrések naponta frissülnek, hogy tükrözzék az előző napi átlagot.Habár az FxPro megpróbál versenyképes különbözeteket kínálni a teljes kereskedési időszak alatt, az ügyfeleknek figyelembe kell venniük, hogy ez változhat és érzékeny a piaci viszonyok változására. A fenti példa csak illusztrációként szolgál. Az ügyfeleknek azt javasoljuk, hogy rendszeresen kövessék a fontos hírek bejelentését a gazdasági naptárunkban, ami a különbözetek bővülését eredményezheti többek között.

A fenti különbözetek normál devizacsere kereskedési feltételek mellett alkalmazhatók. Az FxPro fenntartja a jogot arra, hogy megváltoztassa a fenti különbözeteket az Üzleti szabályzat és felhasználói feltételeknek megfelelően.

What is EOS

Eos is not just a cryptocurrency but an entire blockchain platform. Its functionality is similar to Ethereum. However, the final goal specified in the 2017 roadmap is somewhat different. Eos is already making it possible to create decentralised applications (dapps) by any user. In fact, it is an operating system with a set of intuitive functions and services.

The main idea of the Block One development team is the simplicity and accessibility of blockchain technologies. The service is based on unlimited possibilities based on security, easy scalability to thousands of transactions per second, stability and computing power.

Eos, led by Dan Larimer and Brendan Blamer, has already outlined its plans to change the landscape of the crypto industry and decentralised payments. Already, the entry threshold for developers and entrepreneurs who, for whatever reason, require blockchain-based technologies has been significantly lowered.

In addition, the operating system will soon provide cloud hosting services, provision of server space, as well as user authentication services.