FxPro Prémium Számlák

Az FxPro prémium számlák exkluzív kereskedési számlák a magas nettó értékű egyéneknek és azoknak, akik rendszeresen és aktívan kereskednek és nagy volumot generálnak. A Premium Számlával számos exkluzív előnybe részesülhet amelyek segithetnek a kereskedésben és a stratégia kialakitásában. A Premium számlára azok az ügyfelek jogosultak akik rendelkeznek $50,000 (Vagy ezzel egyenértékű valuta) letétel.

Nincs Be és Kifizetés díj

Az összes letét befizetés költséget az FxPro állja. Nagyra értékeljük ügyfeleinket ezért ezzel a szolgáltatással szeretnénk segiteni a jővő befektetésekben.

Dedikált Kapcsolat-fenntartó

Exkluzív hozzáférés az Ön személyes kapcsolatfenntartójával, aki az Ön rendelkezésére áll.

Ingyenes VPS

Ingyenes hozzáférés az FxPro Virtual Private Server (VPS). Ez lehetővé teszi MT4 expert cAlgo robotok használatát a nap 24 orájában.

Napi Piacelemzés

Részesüljön előnybe az ingyenes napi piaci és szakértő közgazdászok elemzéseivel amely segithet a kereskedési stratégiak kialakításában.

Exkluzív Események

Kapjon meghivást exkluzív szemináriumok és rendezvényekre, költségek nagy részét az Fxpro fedezi.

Hogyan tudok regisztrálni egy FxPro Prémium Számlára?

Ha regisztrálni szeretne az FxPro Prémium számlára, akkor töltse ki az alábbi űrlapot és az egyik kapcsolatfenntartónk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. Alternatívaként felveheti velünk a kapcsolatot az premium@fxpro.com e-mail címen keresztül.

Kereskedési felelősség: A CFD-k összetett eszközök, és nagy a kockázata annak, hogy a tőkeáttétel miatt gyorsan elvesztheti pénzét. A kis befektetői számlák 79% -a pénzt veszít a CFD-k kereskedelmében ezzel a szolgáltatóval. Fontolja meg, hogy tisztában van-e a CFD-k működési módjával, és hogy megengedheti-e magának a pénz elvesztéssel járuló magas kockázatot.

A CFD-k összetett eszközök, és nagy a kockázata annak, hogy a tőkeáttétel miatt gyorsan elvesztheti pénzét. A kis befektetői számlák 79% -a pénzt veszít a CFD-k kereskedelmében ezzel a szolgáltatóval. Fontolja meg, hogy tisztában van-e a CFD-k működési módjával, és hogy megengedheti-e magának a pénz elvesztéssel járuló magas kockázatot.