Ügyfelek Alapjainak a Védelme

Múltbéli támogatások

Mint szabályozott vállalkozás , az FxPro megfelel az ügyfelek pénzeszközeire vonatkozó alábbi előírásoknak :

Tőke elkülönítése

Az FxPro-n keresztül befizetett ügyféltőke teljesen külön van kezelve a vállalat saját tőkéjétől, külön bankszámlákon. Ez biztosítja, hogy az ügyfelekhez tartozó tőke nem használható fel más célból. A pénzügyi jelentéseket a PWC ellenőrzi, mely egy vezető, globális, könyvvizsgáló szerv, biztosítva azt, hogy a lehető legmagasabb mércék szerinti eljárásmódoknak is megfeleljünk.

Befektetővédelem

Az FxPro UK Limited a Financial Services Compensation Scheme (FSCS) és az FxPro Financial Services Limited az Investors Compensation Fund (ICF) tagja. A jogosultság a kérvény természetétől és státuszától függ. Kérjük, további információért tekintse meg a jogi dokumentumokat és a kompenzációs irányelvet.

További intézkedések amiket veszünk

Az FxPro számos jelentős bankkal, mint például a Barclays Bank PLC, Julius Baer és a Royal Bank of Scotland áll partnerségi viszonyban. A belső határok biztosítják az ügyfelek pénzeszközeinek a diverzifikálását a bankok között, míg a hitelkockázat rendszeresen ellenőrizve vannak. Az ügyfél alapok kirárólagosan olyan országokban vannak tartva, ahol az ügyfél pénzeszközeinek az elkülönítése támogatva van a helyi jogi keret által.

Az FxPro-nál minden egyes kereskedőnk számára biztosítunk negatív egyenleg elleni védelmet , egy hozzáadott biztonsági szintként. Ez azt foglalja magában, hogy még abban az esetben is , ha egy pozícíó az ellenkező irányba mozogna, ez soha nem fogja Önt arra vezetni, hogy többet veszítsen mint amivel Ön a számláján rendelkezik. Ezt a szolgáltatást a mi saját költségeinken biztosítjuk, illetve jelenleg ez nem egy hatósági előírás.

Megbízás végrehajtási eljárás
Panaszkezelési eljárás
Összeférhetetlenségi eljárás

Fedezze fel, hogyan hajtjuk végre megbízását.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az ügyfélpanaszokat.

Fedezze fel, hogyan kezeljük az összeférhetetlenséget.

UP