DÍJNYERTES Brókeri Beavatkozás Nélkül

Az ügyfelek megbízásainak többségét 13 milliszekundumnál kevesebb idő alatt hajtjuk végre

Az FxPro-nál minden ügyfélmegbízás névtelenül történik a Brókeri Beavatkozás Nélkül, a Rendelés Végrehajtási Szabályzatának megfelelően.. Az ügyfélmegbízások 99,9% -a kevesebb mint 42 milliszekundum alatt teljesül, másodpercenként akár 7000 megrendelést végrehajtva.

VÉGREHAJTÁSI DÍJAK

A Brókeri Beavatkozás Nélküli Végrehajtás Előnyei

Mély likviditás

Férjen hozzá a mély likviditéshoz és élvezze az elérhető legjobb vételi és eladási árakat minden egyes alaklommal, amikor Ön kereskedik.

Névtelen Kereskedés

Ügyletei teljesen névtelenül kerülnek végrehajtásra. A likviditás szolgáltatók nem férnek hozzá az Ön kereskedési jellegzetességeihez vagy egyéb érzékeny információkhoz.

Nagyon gyors megbízás végrehajtása

Az előző napi 199.397 ügylet végrehajtás rekorddal, az FxPro lehetővé teszi azt, hogy Ön rendkívül gyors megbízás végrehajtásban részüljön , illetve a megrendelések többsége 13 milliszekundum alatti betöltését.

 

Hogyan hajtják végre a kereskedéseimet?

icon trades executed
Számlája és megbízása típusának alapján a kereskedései végrehajtása Azonnali vagy Piaci Végrehajtással történik.
Ügyfeleink magas kereskedési volumenei és azok iránya folytán a megbízási folyam nagy részét képesek vagyunk házon belül egymásnak megfeleltetni. Ezzel minimalizálni tudjuk a kockázatunkat anélkül, hogy bármilyen módon zavarnánk az ön megbízásait.

Mivel nem az összes ügyfélpozíció fedezett, házon belül marad egy kitettség, amely legfeljebb a piaci kockázati korlátainkig terjed. Azt ezt meghaladó kitettséget kívülről lehet fedezni.

TELJES ÁTLÁTHATÓSÁG

Az első naptól kezdve, az FxPro támogatta az átláthatóbb és etikusabb gyakorlatok elfogadását az online kereskedés iparban. Mi már az évek alatt kidolgoztunk egy díjnyertes kivitelezési modellt, amely megfelel a kereskedő igényeinek.

 • Pozitív 37.4 % Negatív 23.5 % Idézet 39.1 %
  2016 Csúszási Statisztika

  A deviza piacon az árak az ezredmásodperc alatt változnak. 2016-ban ügyfeleink megrendeléseinek 39,1% -át a kért áron hajtottuk végre, míg az ügyfél megrendelések 37,4% -a pozitív csúszással kerültek végrehajtásra, melynek során még jobb árakban részesültek.

 • 2016 Újrajegyzési Statisztika

  2016-ban az ügyfélrendelések mindössze 5,19% -a kapott újrajegyzést, 2,44% -uk pedig még kedvezőbb árat kapott megrendelésük végrehajtásához.

  Újrajegyzés nélkül 94.81 %
  Pozitív újrajegyzés 2.44 %
  Negatív újrajegyzés 2.75 %
Miért nem STP Bróker az FxPro?

Az STP, ami a Straight-Through-Processing-ot képviseli, az online kereskedés egyik leggyakrabban félreértett kifejezése. Gyakran úgy tekintik, hogy ez az ügyfél által a brókertől kapott végrehajtás, viszont az STP valójában utólagos végrehajtás, egy utólagos kereskedés utáni kommunikációs folyamat az végrehajtó felek között, amelyek minimális hatást gyakorolnak a kiskereskedelmi értékesítés sebességére vagy árára. Bár az FxPro használja az STP technológiákat, mi magunkat NDD-ként minősítjük, az igazi módszernek, amellyel klienseink megbízásait hajtunk végre.

Miért nem ECN Bróker az FxPro ?

Az ECN az Elektronikus Kommunikációs Hálózatot jelöli, és gyakran rosszul veszi figyelembe az NDD végrehajtásának szinonimáját. A valóságban az ECN az anonim kommunikációra utal az ügyfelek végrehajtása között, ami valójában nem eredményezhet garantált kitöltést és rosszabb árakat a kiskereskedő számára. Az FxPro egy igazi kereskedési részleg nélküli bróker, ami azt jelenti, hogy az ügyfelek megbízásait kereskedési részleg beavatkozása nélkül teljesítjük.

Még mindig kérdése van az NDD végrehajtási modellünkről? Keresse meg Ügyfélszolgálatunkat.
UP