info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Különbözeti spekulációk az FxPro-val

Az FxPro az FxPro UK Limited minden ügyfelének kínálja a különbözeti spekulációkat, akik az Egyesült Királyságban tartózkodnak és az új különbözeti spekuláció platformot, az FxPro Edge-t használják. Az FxPro Edge egy teljesen egyénre szabható kereskedő platform, ami lehetővé teszi az ügyfélnek, hogy 6 különböző eszközosztályból eszközök százaival adómentesen kereskedjen*.

A különbözeti spekulációk előnyei az FxPro-val

6 eszközosztályból választhat eszközöket
Az FxPro Edge 5 eszközosztályból, a forex, a részvény, az azonnali indexek, az azonnali fémek, és azonnali energiahordozók osztályaiból kínál több száz eszközt a befektetőknek.
Versenyképes árak és adómentes 1 nyereség
Nincs semmilyen extra költség, ha különbözeti spekulációkkal kereskedik az FxPro-val, és az FxPro Edge az összes platformunk közül a legszűkebb különbözeteket kínálja. Továbbá a különbözeti spekulációval szerzett profit adó- és illetékmentes, ezáltal az egyik legköltséghatékonyabb kereskedési módszernek számít.
Tőkevédett számla mindenféle extra költség nélkül 2
A különbözeti spekulációt választó ügyfelek az FxPro-nál nyithatnak tőkevédett számlát mindenféle extra költség nélkül. A tőkevédett számlával való kereskedés azt jelenti, hogy sohasem veszíthet el nagyobb összeget, mint a kezdeti betéti összeg.
Rugalmas kereskedés egy teljesen egyénre szabható platformon
Az FxPro Edge ablakmenü rendszer alapú felhasználói felületet használ, amit az egyéni kereskedési igényeinek megfelelően szabhat egyénre. Továbbá közvetlenül az árgrafikonon, ticker szimbólumon keresztül vagy egy egyéni gyorskereskedő menü segítségével is kereskedhet, ami egy megkérdőjelezhetetlen rugalmasságot biztosít a kereskedésben.

Passzolnak hozzám a különbözeti spekulációk?

Tőkeáttételes pénzügyi termékként, a különbözeti spekuláció jelentős nyereséget termelhet, de a kockázat is nagy. Ennél fogva a különbözeti spekuláció olyan aktív kereskedőknek alkalmas, akik:

Adómentes 3 nyereségben vagyok érdekelt
Rövidtávú lehetőségek kereséséhez
A portfólióik diverzifikációjában érdekeltek
Viszonylag tapasztalt az internetes kereskedésben