info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Különbözeti spekuláció ésCFD-kkel való kereskedés összehasonlítása

A különbözeti spekulációk és CFD-k tőkeáttételes termékek, amelyek lehetővé teszik a befektetőknek, hogy anélkül nyissanak pozíciót a piacon, hogy a teljes tőkét ténylegesen birtokolnák. A különbözeti spekulációk és CFD ügyletek származtatott ügyletek közé tartoznak, ami azt jelenti, hogy nem szerez tényleges tulajdonjogot az adott eszköz felett, és arra a feltevésre építve nyit egy pozíciót, hogy az eszköz értéke emelkedni vagy esni fog.

A különbözeti spekuláció és CFD kereskedés közötti különbségeket, és az adott ügyletek FxPro-val való lebonyolításának előnyeit az alábbi táblázat részletesen mutatja be:
Különbözeti spekuláció
Különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k)
Adómentes 1
Illetékmentes
Jutalékmentes Nincs jutalék az FxPro MT4 és FxPro MT5 platformoknál. Az FxPro cTrader-nél 45 dollár 1 millió dollár forgalom után (a pozíció nyitásakor és zárásakor)
Kereskedjen az emelkedő és eső árakkal
Elérhető eszközök Forex, részvények, azonnali indexek, azonnali fémek és azonnali energiahordozók Devizapárok, részvények, határidős ügyletek, azonnali indexek, azonnali fémek és azonnali energiahordozók
napi 24 órás és heti 5 napos kereskedés
Tőkeáttétel
Megbízás teljesítés Piacok Azonnali vagy piaci
Demó számla
Kereskedési szabályok Kereskedjen bizonyos mennyiséggel a piaci ármozgásra vonatkozóan! Kereskedési lot méret devizapárokkal és árucikkekkel, kereskedés bizonyos számú részvénnyel
Platformok Web Asztali számítógépes, webes alapú és mobiltelefonos
Nyereség és veszteség Úgy lett kiszámolva, hogy a tét értéke meg lett szorozva a piaci ármozgás értékével (bázispontban kifejezve). Úgy lett kiszámolva, hogy a pozíció mérete meg lett szorozva a nyert vagy elvesztett pip számával.
National balancing point (online gázkereskedési platform)/korlátozott kockázatú számla 2
Veszteségzárási/nyereségzárási
Különbözetek Változó különbözetek Állandó és változó különbözetek
Számla devizák USD, EUR, GBP, CHF, PLN, AUD, JPY, ZAR 3

Passzolnak hozzám a különbözeti spekulációk?

Tőkeáttételes pénzügyi termékként, a különbözeti spekuláció jelentős nyereséget termelhet, de a kockázat is nagy. Ennél fogva a különbözeti spekuláció olyan aktív kereskedőknek alkalmas, akik:

Adómentes 3 nyereségben vagyok érdekelt
Rövidtávú lehetőségek kereséséhez
A portfólióik diverzifikációjában érdekeltek
Viszonylag tapasztalt az internetes kereskedésben

1   Az adózási törvények változhatnak, és egyéni körülményektől függenek.

2   Az FxPro megbízás végrehajtási politika tárgyát képezi

3   ZAR csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhető el.