info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Megjelent az előre fizetett FxPro MasterCard

- - Ez a szolgáltatás már nem létezik többé- -

2014 április 10 London. Az FxPro elindította a saját előre fizetett kártya szolgáltatását. Az FxPro MasterCard egy előre fizetett MasterCard hitelkártyás szolgáltatás, ami három devizában (EUR, USD, GBP) érhető el, és arra tervezték, hogy az ügyfeleknek könnyebb legyen használni az E-pénztárcában lévő tőkéjüket árucikkek és szolgáltatások fizetésére szerte a világban.

Az FxPro e-pénztárca egy elkülönített fizetőszámla, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy könnyen elhelyezzenek és felvegyenek tőkét bármelyik számlájuk között, miközben a tőke elkülönítve van a MetaTrader 4 (MT4), cTrader vagy FxPro SuperTrader platformoktól. Most az ügyfeleknek egy további előnyük származik az FxPro E-pénztárca és az FxPro MasterCard összekapcsolásával.

“Ez a termékek és szolgáltatások skálájának egy másik fejlesztése. Az ügyfeleknek megadva a lehetőséget, hogy közvetlenül összekapcsolják az FxPro E-pénztárcájukat az előre fizetett MasterCard-dal, lehetőséget biztosítunk nekik, hogy azonnal használják a tehermentes tőkét a számlájukon, hogy bárhol, ahol elfogadják, használják a MasterCard kártyát. Az a célunk, hogy a vezető internetes forex szolgáltató legyünk a világban, és a cél elérése érdekében az FxPro MasterCard jellegű szolgáltatások biztosítása elengedhetetlen.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.

Az FxPro MasterCard csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhető el.

Ez a szolgáltatás már nem létezik többé.

Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960