info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 78.90%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 80.59%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.Az FxPro-t a Brazil Értékpapír Bizottság nem szabályozza; Ezt a lefordított oldalt nem a brazil lakosoknak szánjuk.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Megjelent az előre fizetett FxPro MasterCard

- - Ez a szolgáltatás már nem létezik többé- -

2014 április 10 London. Az FxPro elindította a saját előre fizetett kártya szolgáltatását. Az FxPro MasterCard egy előre fizetett MasterCard hitelkártyás szolgáltatás, ami három devizában (EUR, USD, GBP) érhető el, és arra tervezték, hogy az ügyfeleknek könnyebb legyen használni az E-pénztárcában lévő tőkéjüket árucikkek és szolgáltatások fizetésére szerte a világban.

Az FxPro e-pénztárca egy elkülönített fizetőszámla, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy könnyen elhelyezzenek és felvegyenek tőkét bármelyik számlájuk között, miközben a tőke elkülönítve van a MetaTrader 4 (MT4), cTrader vagy FxPro SuperTrader platformoktól. Most az ügyfeleknek egy további előnyük származik az FxPro E-pénztárca és az FxPro MasterCard összekapcsolásával.

“Ez a termékek és szolgáltatások skálájának egy másik fejlesztése. Az ügyfeleknek megadva a lehetőséget, hogy közvetlenül összekapcsolják az FxPro E-pénztárcájukat az előre fizetett MasterCard-dal, lehetőséget biztosítunk nekik, hogy azonnal használják a tehermentes tőkét a számlájukon, hogy bárhol, ahol elfogadják, használják a MasterCard kártyát. Az a célunk, hogy a vezető internetes forex szolgáltató legyünk a világban, és a cél elérése érdekében az FxPro MasterCard jellegű szolgáltatások biztosítása elengedhetetlen.” mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.

Az FxPro MasterCard csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhető el.

Ez a szolgáltatás már nem létezik többé.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak