info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

AzFxPro lemond mindenféle betéti költségről bármely fizetési mód esetén.

2018 november 8., London. A szolgáltatásaink folyamatos javítása iránti elkötelezettségünk jeleként 2018-ban az internetes bróker, az FxPro lemond minden betéti költségről minden fizetési mód esetén.

Az új szabályzat 2018 novemberében lépett hatályba, és mutatja a cég elkötelezettségét olyan új módszerek alkalmazása iránt, amelyek javítják a kereskedés feltételeit, és így a kereskedői élményt.

Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója így kommentálja az eseményt:

“Az elmúlt évben az FxPro erősen arra fókuszált, hogy az ügyfeleknek legkifinomultabb technológiákat és fizetési megoldásokat kínáljon, amelyek lehetővé teszik számunkra azt, hogy lemondjunk a betéti díjakról és ezáltal ügyfeleinknek tökéletes kereskedési élményt biztosítsunk.”

Az FxPro vágyakozva tekint a 2019-es évre, és ezzel együtt számos terméket és szolgáltatást fog fejleszteni. Az elérhető fizetési módok listáját itt találja meg.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz