info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Jim Sutcliffe kijelölt elnök

A vezető globális lakossági forex és CFD brókercég, az FxPro Financial Services Ltd (FxPro), ma bejelentette, hogy kinevezte Jim Sutcliffe-t ügyvezető hatáskörrel nem rendelkező elnöknek. Feltehetőleg 2010 júniusától fogja ezt a szerepet betölteni.

Jim Sutcliffe a piacvezető cégeknél több mint 30 év során összegyűjtött, gazdag nemzetközi tapasztalatot hoz magával. Biztosítási matematikusként csatlakozott a Prudential-hoz 1976-ban, és számos tapasztalt munkakört betöltött az Egyesült Királyságban és annak amerikai leányvállalatainál, ami az 1994 és 1997 közötti Prudential ügyvezető igazgatói pozícióban érte el a csúcsát. Elnökhelyettes volt 1197 és 1999 között a Liberty International-nél, amit ma Capital Shopping Centres Group néven ismernek és az FTSE 100-ben jegyzett, egyik vezető ingatlanpiaci cég az Egyesült Királyságban.

Jim Sutcliffe az Old Mutual PLC korábbi ügyvezető igazgatója

A legutóbbi időben, 2001 elejétől 2008 közepéig Sutcliffe úr az Old Mutual plc ügyvezető igazgatója volt. Az FTSE 100-nál jegyzett nemzetközi életbiztosító és eszközkezelő cég felügyeleti munkakörében ő volt felelős az ázsiai, európai és amerikai piacokon az üzleti növekedésért, valamint a dél-afrikai biztosítási és banki üzletág fejlődésért.

Jim Sutcliffe jelenleg a CVC Capital Partners főtanácsadója, a Lonmin plc és a Sun Life Canada ügyvezetői hatáskörrel fel nem ruházott igazgatója, Financial Reporting Council igazgatója, és a Biztosítási matematikusok tanácsának elnöke. Továbbá a Nelson Mandela Örökség Alap igazgatója is volt az Egyesült Királyságban.

Panagiotis Xydas, az FxPro ügyvezető főtisztviselője így vélekedett

“Az FxPro nagy örömmel teljesíti ezt a nagyon fontos kinevezést. Nagyon várjuk Jim-t a csapatunkba, hogy komoly tapasztalatával erősítse az üzleti tevékenységünket egy nagyon csábító növekedést és fejlődést biztosító időszak alatt. A 2010-es év egy izgalmas évnek kínálkozik, és kétségkívül Jim komoly és értékes hozzájárulást tud biztosítani az FxPro fejlődéséhez és ahhoz, hogy a piaci versenyben a cég az élvonalban tudjon maradni.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960