info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro kitüntették a 'Az év legmegbízhatóbb brókere' címmel

December 19-én az FxPro lett a Nemzetközi Befektetői Díj győztese, és az 'Év legmegbízhatóbb brókere a globális piacokon)' címet is elnyerte.

Ez a státusz mindenképpen megerősíti a kereskedők bizalmát világ szerte: több mint 870000 ügyfélszámlát nyitottak az FxPro-nál eddig.

A díjat a neves, elismert “Nemzetközi Befektető” magazin alapította. A magazinnak mind internetes, mind nyomtatott változata is van, amely világ szerte számos piacról híreket, piaci elemzéseket, friss trendeket, befektetési lehetőségeket és vállalatvezetőkkel készített interjúkat közöl.

Az olvasótábor között találjuk az intézményi befektetőket, magán bankokat, globális vállalatok ügyvezető és működési igazgatóit. A 'Nemzetközi Befektetőnek' az a fő célja, hogy egy olyan platformot biztosítson, amit könnyű megérteni, miközben rengeteg lehetőséget kínál az állandó változások ösztönző panorámája.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak