info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro megnyitotta az új Dubai irodát

2017 december 4-e London.Az FxPro Group Limited (‘FxPro’) örömmel jelenti be, hogy az FxPro Global Markets MENA Limited leányvállalata megkapta a működési engedélyt a Dubai Pénzügyi szolgáltató Hatóságtól (‘DFSA’), hogy bejegyzett vállalatként működjön (referenciaszám F003333). Az FxPro a vezető internetes brókercég, amely több mint 150 országban szolgál ki ügyfeleket, irodát nyitott Dubai-ban jelentősen kibővítve az üzleti tevékenységét, miközben erősíti a MENA régióban a jelenlétét.

Az FxPro Global Markets MENA iroda Dubai-ban

Az FxPro csoport az FCA által felügyelt FxPro UK limited, és a CySEC és FSB által felügyelt FxPro Financial Services Limited által alkotott holding társaság. A FxPro az egyik leginkább transzparens bróker hírnévvel is büszkélkedhet, és több mint 50 díjat nyert eddig a kereskedési feltételek, szolgáltatások és termékek minősége miatt. Az FxPro ügyfelei forexbe és öt másik eszközosztályba fektethetnek be, és élvezhetik a gyors végrehajtás és tőzsdei közvetítés nélküli kereskedés előnyeit*.

Az FxPro irodái vannak Londonban, Cipruson, Monacóban és a Bahama-szigeteken. A nyári időszak alatt a brókercég 3 éves szponzori megállapodást kötött a premier ligában szereplő Watford FC egyesülettel, valamint az FxPro Edge platformon fogadási különbözetek bevezetését jelentette be.**.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta a hírt:

“A vállalat 10 évvel ezelőtti megalapítása óta számos stratégiai lépést tettünk abban az irányba, hogy az Fxpro olyan piacvezető internetes bróker legyen, amelyben ügyfelek százezrei bízik meg a világban. A DFSA engedélyének megszerzésével és a Dubai iroda megnyitása abban segít minket, hogy még tovább fejlődjünk, jobban válaszoljunk a kereskedői igényekre és az FxPro-t egy igazi globális brókerré alakítsuk.”

* Az FxPro megbízás végrehajtási irányelvnek megfelelően.

** A fogadási különbözetek csak a FxPro UK Limited ügyfelei számára érhetők el, akik az Egyesült Királyságban tartózkodási lakcímmel rendelkeznek.

Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960