info
Fektessen be felelősségteljesen! FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.54%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.78%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro megnyitotta az új Dubai irodát

2017 december 4-e London.Az FxPro Group Limited (‘FxPro’) örömmel jelenti be, hogy az FxPro Global Markets MENA Limited leányvállalata megkapta a működési engedélyt a Dubai Pénzügyi szolgáltató Hatóságtól (‘DFSA’), hogy bejegyzett vállalatként működjön (referenciaszám F003333). Az FxPro a vezető internetes brókercég, amely több mint 150 országban szolgál ki ügyfeleket, irodát nyitott Dubai-ban jelentősen kibővítve az üzleti tevékenységét, miközben erősíti a MENA régióban a jelenlétét.

Az FxPro Global Markets MENA iroda Dubai-ban

Az FxPro csoport az FCA által felügyelt FxPro UK limited, és a CySEC és FSB által felügyelt FxPro Financial Services Limited által alkotott holding társaság. A FxPro az egyik leginkább transzparens bróker hírnévvel is büszkélkedhet, és több mint 50 díjat nyert eddig a kereskedési feltételek, szolgáltatások és termékek minősége miatt. Az FxPro ügyfelei forexbe és öt másik eszközosztályba fektethetnek be, és élvezhetik a gyors végrehajtás és tőzsdei közvetítés nélküli kereskedés előnyeit*.

Az FxPro irodái vannak Londonban, Cipruson, Monacóban és a Bahama-szigeteken. A nyári időszak alatt a brókercég 3 éves szponzori megállapodást kötött a premier ligában szereplő Watford FC egyesülettel, valamint az FxPro Edge platformon fogadási különbözetek bevezetését jelentette be.**.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta a hírt:

“A vállalat 10 évvel ezelőtti megalapítása óta számos stratégiai lépést tettünk abban az irányba, hogy az Fxpro olyan piacvezető internetes bróker legyen, amelyben ügyfelek százezrei bízik meg a világban. A DFSA engedélyének megszerzésével és a Dubai iroda megnyitása abban segít minket, hogy még tovább fejlődjünk, jobban válaszoljunk a kereskedői igényekre és az FxPro-t egy igazi globális brókerré alakítsuk.”

* Az FxPro megbízás végrehajtási irányelvnek megfelelően.

** A fogadási különbözetek csak a FxPro UK Limited ügyfelei számára érhetők el, akik az Egyesült Királyságban tartózkodási lakcímmel rendelkeznek.

Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz