info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro-t jelölték az Országos Nyilvános Bajnoknak a Ciprus és Európai Üzleti Díjak rendezvényen

2014 január 22-e London.Az FxPro Financial Services Limited (FxPro) a globális internetes forex kereskedő szolgáltatót jelölték a Ciprusi Országos Nyilvános Bajnok a 2013/14-es az European Business Awards (EBA) rendezvényen.

A nyilvános szavazás első fázisában több mint 70980 szavazatot kapott az FxPro videó bemutatkozása és az FxPro kapta a legnagyobb számú szavazatot Cipruson. A céget 375 más üzleti versenytárs közül választották ki, és lett az egyik tegnap bejelentett Országos Nyilvános Bajnok Európában a másik 30 közül.

A második nyilvános szavazási fázis most nyitva van és 2014 március 25-ig tart és egy olyan vállalatot fog eredményezni, amelyet a legtöbb szavazattal fognak megválasztani az Európai Nyilvános Bajnoknak a 2014 május 27-én megrendezendő Athéni gálaeseményen.

“Egy valódi megtiszteltetés látni az FxPro nevét a Ciprusi Országos Nyilvános Bajnokként. A nyilvános szavazással elért díj egy valódi elismerése az elmúlt években végzett kemény munkánknak különösen, ha más kiváló ciprusi vállalatokkal vetjük össze. Reméljük, hogy ezek a szavazók megtartják a támogatásukat, mivel arra törekszünk, hogy az Európai Nyilvános Bajnok legyünk." mondta Charalambos Psimolophitis az FxPro ügyvezető igazgatója.

Az European Business Awards (EBA) egy független értékelő program, amit arra terveztek, hogy értékeljék és ösztönözzék a kiválóságot, a legjobb gyakorlatot és innovációt az Európai üzleti közösségben.

“Kifejezetten le voltunk nyűgözve ennek az évnek a nagyon magas színvonalától, és nagyon örülünk a videónkra kapott nyilvános reakciónak. Összesen több mint kétszer annyi szavazatot kaptunk ebben az évben, mint tavaly. Nagyszerű látni azt, hogy mennyi ember vett részt a szavazáson. Az FxPro jó munkát végzett, és további sikereket kívánunk nekik a második és végső körben.” mondta Adrian Tripp az EBA ügyvezető igazgatója.
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960