info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.76%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

Fxpro továbbra is elkötelezett a kereskedők oktatása mellett

2018 március 21-e London. 2017-ben, az ügyfelek számára biztosítandó kereskedési oktatóanyagok melletti hosszú távú elkötelezettség szellemében az internetes brókercég, az FxPro bemutatta a Learn nevű anyagot a Pro webkonferencia és szeminárium sorozatból.

A szekciókat különösen kedvelték azok a befektetők, akik az internetes kereskedést jobban szeretnék megérteni és a különböző régiókban nagy sikert aratottak. A 2018-ban tovább folytatódó Pro sorozat Learn nevű anyagát, eddig 3 országban, olasz, spanyol, német, arab, kínai és orosz nyelven mutatták be, és az FxPro továbbra is segíti világ szerte a kereskedőket, hogy többet tanuljanak meg a pénzpiacokról.

A többek között Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida és Mohamed Elghobary pénzügyi szakértők által vendégül látott Pro sorozatban a Learn számos témát érint ideértve a kereskedési elveket, gazdasági eseményelemzést, legfontosabb pénzügyi eszközökre vonatkozó kereskedési stratégiát, a fő grafikon típusok ismertetését, illetve, hogy hogyan használhatók a népszerű technikai indikátorok a kereskedési döntések meghozatalánál.

Az összesen több mint 50 szemináriumot és webkonferenciát tartalmazó Pro sorozatban a Learn eddig 2500 kereskedőt üdvözölhetett a nézői között. Erre a pozitív tényre alapozva, további szemináriumokat és webkonferenciákat készítünk az elkövetkező hónapokban.

Az FxPro ügyfélkapcsolati főtisztviselője Elsy Rayess így nyilatkozott:

“Az oktatást mindig is egy fontos része volt a szolgáltatásainknak. A Pro sorozat Learn nevű anyagának folyamatos sikere azt mutatja, hogy a szemináriumok és webkonferenciák egy ideális módja annak, hogy kereskedőket vonjunk be, mert ők sokkal gyakorlatiasabb megközelítést és lehetőséget biztosítanak arra, hogy a piaci szakértőktől tanuljanak többet a pénzpiacokról.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960