Fxpro továbbra is elkötelezett a kereskedők oktatása mellett

2018 március 21-e London. 2017-ben, az ügyfelek számára biztosítandó kereskedési oktatóanyagok melletti hosszú távú elkötelezettség szellemében az internetes brókercég, az FxPro bemutatta a Learn nevű anyagot a Pro webkonferencia és szeminárium sorozatból.

A szekciókat különösen kedvelték azok a befektetők, akik az internetes kereskedést jobban szeretnék megérteni és a különböző régiókban nagy sikert aratottak. A 2018-ban tovább folytatódó Pro sorozat Learn nevű anyagát, eddig 3 országban, olasz, spanyol, német, arab, kínai és orosz nyelven mutatták be, és az FxPro továbbra is segíti világ szerte a kereskedőket, hogy többet tanuljanak meg a pénzpiacokról.

A többek között Phillip Konchar, Enrico Gei, Carlos Partida és Mohamed Elghobary pénzügyi szakértők által vendégül látott Pro sorozatban a Learn számos témát érint ideértve a kereskedési elveket, gazdasági eseményelemzést, legfontosabb pénzügyi eszközökre vonatkozó kereskedési stratégiát, a fő grafikon típusok ismertetését, illetve, hogy hogyan használhatók a népszerű technikai indikátorok a kereskedési döntések meghozatalánál.

Az összesen több mint 50 szemináriumot és webkonferenciát tartalmazó Pro sorozatban a Learn eddig 2500 kereskedőt üdvözölhetett a nézői között. Erre a pozitív tényre alapozva, további szemináriumokat és webkonferenciákat készítünk az elkövetkező hónapokban.

Az FxPro ügyfélkapcsolati főtisztviselője Elsy Rayess így nyilatkozott:

“Az oktatást mindig is egy fontos része volt a szolgáltatásainknak. A Pro sorozat Learn nevű anyagának folyamatos sikere azt mutatja, hogy a szemináriumok és webkonferenciák egy ideális módja annak, hogy kereskedőket vonjunk be, mert ők sokkal gyakorlatiasabb megközelítést és lehetőséget biztosítanak arra, hogy a piaci szakértőktől tanuljanak többet a pénzpiacokról.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak