info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro egy új weboldalt hozott létre

2018 november 21-e London.A november egy meglehetősen produktív év volt az internetes bróker az FxPro számára. Néhány kemény hónapos munka és felavatás után, a vállalat bejelentette az új weboldalát, amit a cégnek egy nehézkes, de játékos identitású márkajelzést kölcsönzött.

Az FxPro új weboldala egy világos üzenetet közvetít azzal kapcsolatban, hogy mi a vállalat és miért dolgozik egy optimalizált, interaktív felhasználói felületen. A weboldal egy intuitív navigációs rendszerrel is büszkélkedhet, ami lehetővé teszi a kereskedőknek, hogy azonnal megtaláljanak minden szükséges információt.

Az FxPro marketing főtisztviselője Ilya Holeu így vélekedett:

“Ez nem csak egy új weboldal. Ez egy új, finomított márkajelzés, ami megtestesíti a központi értékeinket és az üzleti tevékenységünket. Szeretjük a munkánkat, és ezt közzé is akarjuk tenni.”

Nézze meg a weboldalt az alábbi linken: www.fxpro.com.

Kövessen minket a közösségi médiában, a Facebook-on, Instagram-on, Twitter-en, LinkedIn-en, Telegram-on és Youtube-on!

Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak