info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bevezette az MT4-es számlát piaci végrehajtással és alacsonyabb különbözetekkel

2016 május 18-a London.A termékpalettánk bővítését követően az internetes brókercég az FxPro bővíti a kereskedési számlák körét is bevezetve a piaci végrehajtású MT4-es számlát. Ez a számlatípus és a demóverziója mától, május 18-tól minden regisztrált ügyfél számára elérhető.

Ezzel a számlával az FxPro a legalacsonyabb különbözeteket is alkalmazza egyben, ami valaha is megjelent az MT4-es platformon. Nevezetesen azok az ügyfelek, akik a piaci végrehajtású MT4-es platform ismerős környezetében szeretnének kereskedni, alacsonyabb különbözetekre számíthatnak minden devizapárnál és árucikknél. Ez az új számla egy díjnyertes megbízás végrehajtást kínál a platformjaik széles körében, és a megbízások forgalom súlyozott átlagáron kerülnek végrehajtásra, ami lényegében a legjobb elérhető piaci árnak felel meg, azon árak közül, amit az FxPro a likviditásszolgáltatóktól begyűjt.

Az FxPro piaci végrehajtású MT4-es számlával azokat az ügyfeleket célozta meg, akik a népszerű MT4-es platformon szeretnének kereskedni, és élvezni akarják a piaci végrehajtás előnyeit. Az FxPro ügyfelei továbbra is kereskedhetnek az azonnali végrehajtású MT4-es platformon rögzített és változó különbözetek mellett, vagy választhatják a piaci végrehajtású MT5 vagy cTrader számlákat.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Az ügyfelek igényeit alaposabban megvizsgálva, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a piaci végrehajtást az MT4-es platformon, miközben tovább csökkentjük a különbözeteket. Azt gondoljuk, hogy ezt a változást jól fogadják a kereskedők. Nagyon köszönjük az ügyfelektől beérkezett visszajelzéseket, és továbbra is a termékpalettánk fejlesztésén és kibővítésén fogunk dolgozni.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz