info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bevezette az MT4-es számlát piaci végrehajtással és alacsonyabb különbözetekkel

2016 május 18-a London.A termékpalettánk bővítését követően az internetes brókercég az FxPro bővíti a kereskedési számlák körét is bevezetve a piaci végrehajtású MT4-es számlát. Ez a számlatípus és a demóverziója mától, május 18-tól minden regisztrált ügyfél számára elérhető.

Ezzel a számlával az FxPro a legalacsonyabb különbözeteket is alkalmazza egyben, ami valaha is megjelent az MT4-es platformon. Nevezetesen azok az ügyfelek, akik a piaci végrehajtású MT4-es platform ismerős környezetében szeretnének kereskedni, alacsonyabb különbözetekre számíthatnak minden devizapárnál és árucikknél. Ez az új számla egy díjnyertes megbízás végrehajtást kínál a platformjaik széles körében, és a megbízások forgalom súlyozott átlagáron kerülnek végrehajtásra, ami lényegében a legjobb elérhető piaci árnak felel meg, azon árak közül, amit az FxPro a likviditásszolgáltatóktól begyűjt.

Az FxPro piaci végrehajtású MT4-es számlával azokat az ügyfeleket célozta meg, akik a népszerű MT4-es platformon szeretnének kereskedni, és élvezni akarják a piaci végrehajtás előnyeit. Az FxPro ügyfelei továbbra is kereskedhetnek az azonnali végrehajtású MT4-es platformon rögzített és változó különbözetek mellett, vagy választhatják a piaci végrehajtású MT5 vagy cTrader számlákat.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Az ügyfelek igényeit alaposabban megvizsgálva, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a piaci végrehajtást az MT4-es platformon, miközben tovább csökkentjük a különbözeteket. Azt gondoljuk, hogy ezt a változást jól fogadják a kereskedők. Nagyon köszönjük az ügyfelektől beérkezett visszajelzéseket, és továbbra is a termékpalettánk fejlesztésén és kibővítésén fogunk dolgozni.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960