info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 76.14%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 79.83%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bevezette az MT4-es számlát piaci végrehajtással és alacsonyabb különbözetekkel

2016 május 18-a London.A termékpalettánk bővítését követően az internetes brókercég az FxPro bővíti a kereskedési számlák körét is bevezetve a piaci végrehajtású MT4-es számlát. Ez a számlatípus és a demóverziója mától, május 18-tól minden regisztrált ügyfél számára elérhető.

Ezzel a számlával az FxPro a legalacsonyabb különbözeteket is alkalmazza egyben, ami valaha is megjelent az MT4-es platformon. Nevezetesen azok az ügyfelek, akik a piaci végrehajtású MT4-es platform ismerős környezetében szeretnének kereskedni, alacsonyabb különbözetekre számíthatnak minden devizapárnál és árucikknél. Ez az új számla egy díjnyertes megbízás végrehajtást kínál a platformjaik széles körében, és a megbízások forgalom súlyozott átlagáron kerülnek végrehajtásra, ami lényegében a legjobb elérhető piaci árnak felel meg, azon árak közül, amit az FxPro a likviditásszolgáltatóktól begyűjt.

Az FxPro piaci végrehajtású MT4-es számlával azokat az ügyfeleket célozta meg, akik a népszerű MT4-es platformon szeretnének kereskedni, és élvezni akarják a piaci végrehajtás előnyeit. Az FxPro ügyfelei továbbra is kereskedhetnek az azonnali végrehajtású MT4-es platformon rögzített és változó különbözetek mellett, vagy választhatják a piaci végrehajtású MT5 vagy cTrader számlákat.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így vélekedett:

“Az ügyfelek igényeit alaposabban megvizsgálva, úgy döntöttünk, hogy folytatjuk a piaci végrehajtást az MT4-es platformon, miközben tovább csökkentjük a különbözeteket. Azt gondoljuk, hogy ezt a változást jól fogadják a kereskedők. Nagyon köszönjük az ügyfelektől beérkezett visszajelzéseket, és továbbra is a termékpalettánk fejlesztésén és kibővítésén fogunk dolgozni.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak