info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro bővítette a termékkínálatát

2015 június 1-e London. A díjnyertes forex bróker az FxPro büszkén jelentette be, hogy kibővítette a termékkínálatát és számos Különbözeten alapuló Ügyletet (CFD-t), részvényt*, indexet, árucikket és energiahordozó határidős ügyletet vett fel a termékpalettájába. Speciálisan a bróker a francia, brit, német és amerikai piacokon jegyzett legnépszerűbb és legnagyobb likviditású részvényeket, új azonnali indexeket, mint a China 50 és USD index, fejlett energiahordozó és mezőgazdasági határidős ügyleteket ideértve a kakaót és kávét kínálhatja az ügyfeleknek, ami lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy tovább diverzifikálják a kereskedési tevékenységüket, miközben élvezhetik az FxPro díjnyertes szolgáltatásait. Ezek az új termékekkel az FxPro MT4-es kereskedő platformon kereskedhetnek, amelyek 2015 június 1-től érhetők el.

A tőzsdei közvetítés nélkül dolgozó brókerként többszintű likviditást és fejlett végrehajtási technológiát kínálva az Fxpro mindig növekszik és javítja a szolgáltatásait. A brókercég azért vezette be ezeket a magas értékű termékeket, hogy megfeleljen az ügyfelek igényeinek és a befektetési céloknak.

Az FxPro ügyvezető igazgatója Charalambos Psimolophitis így kommentálta ezt a fejlesztést:

“Minden új szolgáltatásunk mögött az az állandó igény rejlik, hogy biztonságosabb kereskedési feltételeket biztosítsunk az ügyfeleinknek. A különböző osztályú CFD termékek iránti megnövekedett igényt tapasztalva, ezzel az új termék kiegészítésekkel válaszoltunk azzal a céllal, hogy az ügyfeleknek biztosítsuk a lehetőséget, hogy kibővíthessék a kereskedési tevékenységüket, miközben élvezik a platformjaink és csúcsminőségű végrehajtás előnyeit.”
*A részvények csak az FxPro Financial Services Limited ügyfelei számára érhetők el.
Vissza a sajtótájékoztatókhoz

FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960