info
Fektessen be felelősségteljesen! Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 74.02%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77.37%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro fejleszti az infrastruktúrát a Solace üzenő és online videóközvetítő technológiát

2016 február 16-a London.Az internetes bróker FxPro partneri kapcsolatra lépett a Solace Systems céggel, hogy bővítse az üzenő infrastruktúrájának kapacitását és teljesítményét, ami a legfrissebb stratégiai lépés a növekvő ügyfélbázis igényeinek kielégítése érdekében.

Nevezetesen az FxPro a Solace Üzenetrendező Készülék és a Solace Virtuális Üzenetrendező rendszerekbe fektetett be, hogy erősítsék a belső és ügyfél irányított felületeket széles tartományú hálózatokon webes és mobil telefonokon. A robosztus jellemzőivel és egységesített alkalmazás program felületével és adminisztrációs kerettel, a Solace abban a helyzetben van, hogy biztosítsa az FxPro-nak a szükséges eszközöket a napi működéshez és az ügyfél megelégedettség erősítéséhez.

Az FxPro információs főtisztviselője Panayiotis Annivas így nyilatkozott:

“Az üzleti tevékenységünk gyorsan növekszik, és szükséges, hogy folytassuk a világklasszis kereskedési gyakorlatot és ügyfélszolgálatot, ezért kibővítettük a termékpalettánkat további eszközosztályokkal és új piacok bevonásával. A Solace sziklaszilárd alapot biztosít számunkra, amelyre így építkezhetünk és bővíthetjük az üzleti tevékenységünket az ügyfél igények kielégítése érdekében.”

A Solace Systems ügyvezető igazgatója Craig Betts így nyilatkozott:

“Egy innovatív megközelítést és világklasszis infrastruktúrát használ, hogy kielégítse több mint 150 ország forex ügyfeleinek kereskedési igényeit, és az FxPro mindkettővel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi technológiánkat választották, mert a framework összeköti az alkalmazásokat, helyszíneket és ügyfélfelületeket.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
aboutUs_teamCEO
Ilya Holeu
aboutUs_teamMarketing
Nazad na sve objave za tisak