info
Fektessen be felelősségteljesen!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 70.25%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti! A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) és különbözeti spekulációk komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 75.56%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k és különbözeti spekulációk működését és vállalhatja-e a magas kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
FxPro is not regulated by the JFSA and is not engaging in any action(s) which may be deemed to constitute a solicitation of financial services; this translated page is not intended for Japanese residents.FxPro is not regulated by the Brazilian Securities Commission and is not involved in any action that may be considered as solicitation of financial services; This translated page is not intended for Brazilian residents.Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro fejleszti az infrastruktúrát a Solace üzenő és online videóközvetítő technológiát

2016 február 16-a London.Az internetes bróker FxPro partneri kapcsolatra lépett a Solace Systems céggel, hogy bővítse az üzenő infrastruktúrájának kapacitását és teljesítményét, ami a legfrissebb stratégiai lépés a növekvő ügyfélbázis igényeinek kielégítése érdekében.

Nevezetesen az FxPro a Solace Üzenetrendező Készülék és a Solace Virtuális Üzenetrendező rendszerekbe fektetett be, hogy erősítsék a belső és ügyfél irányított felületeket széles tartományú hálózatokon webes és mobil telefonokon. A robosztus jellemzőivel és egységesített alkalmazás program felületével és adminisztrációs kerettel, a Solace abban a helyzetben van, hogy biztosítsa az FxPro-nak a szükséges eszközöket a napi működéshez és az ügyfél megelégedettség erősítéséhez.

Az FxPro információs főtisztviselője Panayiotis Annivas így nyilatkozott:

“Az üzleti tevékenységünk gyorsan növekszik, és szükséges, hogy folytassuk a világklasszis kereskedési gyakorlatot és ügyfélszolgálatot, ezért kibővítettük a termékpalettánkat további eszközosztályokkal és új piacok bevonásával. A Solace sziklaszilárd alapot biztosít számunkra, amelyre így építkezhetünk és bővíthetjük az üzleti tevékenységünket az ügyfél igények kielégítése érdekében.”

A Solace Systems ügyvezető igazgatója Craig Betts így nyilatkozott:

“Egy innovatív megközelítést és világklasszis infrastruktúrát használ, hogy kielégítse több mint 150 ország forex ügyfeleinek kereskedési igényeit, és az FxPro mindkettővel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi technológiánkat választották, mert a framework összeköti az alkalmazásokat, helyszíneket és ügyfélfelületeket.”
Speakers
Charalambos Psimolophitis
Ügyvezető igazgató, FxPro csoport
Ilya Holeu
Marketing főtisztviselő , FxPro csoport
Vissza a sajtótájékoztatókhoz