info
Fektessen be felelősségteljesen!
Fektessen be felelősségteljesen!Fektessen be felelősségteljesen!A különbözeten alapuló ügyletek (CFD-k) komplex pénzügyi eszközök, és a befektetett tőke gyors elvesztésének a kockázatát hordozzák magukban a tőkeáttétel miatt. A lakossági befektetők 77%-a veszít a befektetéssel, amikor az FxPro által kínált CFD-kkel és különbözeti spekulációkkal kereskedik. Kérem, győződjön meg arról, hogy megértette a CFD-k működését és vállalhatja-e a kockázatot, hogy akár a teljes befektetett vagyonát is elveszítheti!
Fektessen be felelősségteljesen: A CFD-kkel való kereskedés komoly kockázatot hordoz magában.

FxPro fejleszti az infrastruktúrát a Solace üzenő és online videóközvetítő technológiát

2016 február 16-a London.Az internetes bróker FxPro partneri kapcsolatra lépett a Solace Systems céggel, hogy bővítse az üzenő infrastruktúrájának kapacitását és teljesítményét, ami a legfrissebb stratégiai lépés a növekvő ügyfélbázis igényeinek kielégítése érdekében.

Nevezetesen az FxPro a Solace Üzenetrendező Készülék és a Solace Virtuális Üzenetrendező rendszerekbe fektetett be, hogy erősítsék a belső és ügyfél irányított felületeket széles tartományú hálózatokon webes és mobil telefonokon. A robosztus jellemzőivel és egységesített alkalmazás program felületével és adminisztrációs kerettel, a Solace abban a helyzetben van, hogy biztosítsa az FxPro-nak a szükséges eszközöket a napi működéshez és az ügyfél megelégedettség erősítéséhez.

Az FxPro információs főtisztviselője Panayiotis Annivas így nyilatkozott:

“Az üzleti tevékenységünk gyorsan növekszik, és szükséges, hogy folytassuk a világklasszis kereskedési gyakorlatot és ügyfélszolgálatot, ezért kibővítettük a termékpalettánkat további eszközosztályokkal és új piacok bevonásával. A Solace sziklaszilárd alapot biztosít számunkra, amelyre így építkezhetünk és bővíthetjük az üzleti tevékenységünket az ügyfél igények kielégítése érdekében.”

A Solace Systems ügyvezető igazgatója Craig Betts így nyilatkozott:

“Egy innovatív megközelítést és világklasszis infrastruktúrát használ, hogy kielégítse több mint 150 ország forex ügyfeleinek kereskedési igényeit, és az FxPro mindkettővel rendelkezik. Büszkék vagyunk arra, hogy a mi technológiánkat választották, mert a framework összeköti az alkalmazásokat, helyszíneket és ügyfélfelületeket.”
Vissza a sajtótájékoztatókhoz
FxPro-ról

Az FxPro egy díjnyertes internetes bróker, ami több mint 170 országban szolgál ki lakossági és intézményi befektetőket. Az FxPro versenyképes árakhoz és mély likviditáshoz biztosít hozzáférést tőzsdei közvetítés nélkül (az FxPro megbízás teljesítési irányelvnek megfelelően) a kereskedő platformon, fejlett végrehajtási technológia és algoritmikus eszközök révén.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága.

Az FxPro Group Limited az FxPro Financial Services Ltd, az FxPro UK Limited, az FxPro Global Markets MENA Limited és az FxPro Global Markets Limited holding társasága. Az FxPro UK Limited működését a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság (regisztrációs szám) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Financial Services Limited működését a Ciprusi Értékpapír és Tőzsdebizottság engedélyezi és szabályozza (engedély szám 078/07), valamint a Pénzügyi Felügyeleti Hatóság ('FSCA') (engedély szám 45052) engedélyezi. Az FxPro Global Markets MENA Limited működését a Dubai Pénzügyi Szolgáltató Hatóság (referencia szám F003333) engedélyezi és szabályozza. Az FxPro Global Markets Ltd. működését az SCB (engedély szám SIA-F184) engedélyezi és szabályozza.

Média kapcsolat

Bármilyen a sajtóanyaggal kapcsolatos kérés vonatkozásában nézze meg a: pr@fxpro.com

+44 (0) 207 129 7960